Új
Tactical

MagForce Hyperstealth 2.0

7 990 Ft

A Tactical MagForce Hyperstealth 2.0 egy kivételesen tartós és funkcionális iPhone tok, amely a legújabb technológiával készült, hogy megvédje készülékét. Ez a tok a modern dizájnt és a maximális védelmet ötvözi, így ideális választás mindennapi használatra és extrém körülményekhez is.

Főbb jellemzők

Lopakodó és Áttetsző Dizájn: A tok áttetsző hátlappal és elegáns színes kerettel rendelkezik, amely stílusos megjelenést biztosít és beleolvad a különböző környezetekbe.

Ultra Ütésálló Védelem: A Hyperstealth 2.0 tok különleges MagForce technológiával készült, amely extrém ütésállóságot biztosít, így akár 3 méteres esések esetén is maximális védelmet nyújt a készülékének.

MagSafe Kompatibilitás: A tok támogatja a MagSafe funkciót, így könnyedén használhatja a vezeték nélküli töltést és más MagSafe kiegészítőket.

Kiváló Anyagminőség: A tok TPU és polikarbonát anyagok kombinációjából készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az anyagok ellenállnak a karcolásoknak és a kopásnak is.

Kamera Védelem: A tok emelt kerettel rendelkezik a kamera körül, amely megvédi a lencséket a karcolásoktól és sérülésektől.

Ergonomikus Kialakítás: A pontos kivágások lehetővé teszik az összes gomb és port könnyű elérését, biztosítva a kényelmes használatot anélkül, hogy le kellene venni a tokot.

Környezetbarát Csomagolás: A termék környezetbarát, újrahasznosított papírból készült csomagolásban érkezik, amely minimális terhelést jelent a környezetre.

Kompatibilitás

A Tactical MagForce Hyperstealth 2.0 különböző iPhone modellekhez elérhető. Kérjük, válassza ki a megfelelő modellt a rendelés során.

Rendeljen Most!

Védje meg iPhone készülékét a Tactical MagForce Hyperstealth 2.0 tokkal, és tapasztalja meg a prémium minőséget és funkcionalitást. Rendeljen most, és biztosítsa telefonja maximális védelmét!

Gyártó

Tactical

iPhone modell

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15

Szín

Fekete, Sárga

Tok típus

MagSafe, Prémium, Ütésálló

Anyag

Szilikon