-50%Új
Apollo

Wallet (kártyatartó + kamera védő + ütésálló)

2 990 Ft

Fedezze fel az Apollo Wallet átlátszó és ütésálló iPhone tokot, amely egyesíti a stílust és a funkcionalitást. Ez a tok nemcsak hogy megőrzi iPhone készüléke elegáns megjelenését, de kivételes védelmet is nyújt a mindennapi használat során. Az integrált kártya tartó pedig lehetővé teszi, hogy a legfontosabb kártyái, igazolványai mindig kéznél legyenek.

Átlátszó és Elegáns Dizájn: Az Apollo Wallet átlátszó kialakítása révén a tok nem takarja el iPhone készüléke eredeti színét és stílusát. Tökéletes választás azok számára, akik szeretnék megőrizni telefonjuk eredeti megjelenését.

Ütésálló Védelem: A tok kiváló minőségű anyagból készült, amely hatékonyan védi a készüléket az esések, ütődések és karcolások ellen. Az ütéselnyelő sarkok tovább növelik a védelem szintjét.

Integrált Kártya Tartó: A hátoldalon található praktikus kártya tartó egy vagy két kártya biztonságos tárolására alkalmas. Így mindig magánál tarthatja a legfontosabb bankkártyáját, személyi igazolványát vagy bérletét anélkül, hogy külön pénztárcát kellene hordania.

Pontos Kivágások: Az Apollo Wallet pontos kivágásokkal rendelkezik, így minden gomb, port és kamera könnyen elérhető marad. Nem kell kompromisszumot kötnie a kényelem és a védelem között.

Könnyű és Vékony: Az anyagának köszönhetően a tok könnyű és vékony, így nem növeli jelentősen a készülék súlyát vagy méretét, és kényelmesen elfér a zsebében is.

Kompatibilitás: Az Apollo Wallet átlátszó ütésálló iPhone tok több iPhone modellhez is elérhető. Kérjük, válassza ki a megfelelő modellt a rendelés során.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy megvédje iPhone készülékét és egyúttal megkönnyítse a mindennapjait az Apollo Wallet átlátszó ütésálló iPhone tok kártya tartóval. Rendeljen most, és tapasztalja meg a kiváló minőséget és praktikumot!

Gyártó

Apollo

iPhone modell

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14

Szín

Átlátszó, Transzparens