Apollo

Armor (MagSafe + Kameravédő) (iPhone 15 szériára is)

8 990 Ft9 990 Ft

iPhone 15 Pro és Pro Max esetében várható szállítás: 2023.10.15.

A tökéletes védelem a telefonodnak!

Magsafe rögzítésű átlátszó tok! Kiemeli az iPhone ragyogó színeit, mégis kiemelkedő védelmet nyújt speciális kameravédő felülettel. Vékony és könnyű miközben a legnagyobb védelmet biztosítja az Apollo tokok kínálatában!

Beépített MagSafe mágnesek illesztik tökéletesen az iPhonera, így minden alkalommal varázslatosan egyszerű felhelyezni, és a vezeték nélküli töltés is gyorsabb vele. Ha töltened kell a telefonodat, csak hagyd rajta a tokot, és pattints rá egy MagSafe töltőt, vagy helyezd egy Qi-kompatibilis töltőre.

  • Nyitott hangszóró és mikrofon kivágat, és transparens kameravédő. 

 

 

Különleges kialakításának köszönhetően extra biztonságot nyújt a telefonod részére. 1,5 méterig ütésálló és nem kell féltened a kamerát köszönhetően a kameravédő felületnek. Transzparens tulajdonságainak köszönhetően a telefonod gyönyörű színei nem vesznek el és saját egyéniséged ragyoghat miközben a legnagyobb biztonságban érezheted telefonod!

 

 

Gyártó

Apollo

iPhone modell

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini

Anyag

Szilikon, TPU

Szín

Átlátszó, Transzparens

Tok típus

MagSafe, Prémium, Szilikon, Ütésálló