Új
Spigen

Glas.tR EZ Fit HD kijelzővédő üveg

9 990 Ft

A Spigen Glas.tR EZ Fit HD kijelzővédő tökéletes megoldás az iPhone 15 Pro készülékének védelmére. Ez az edzett üveg kijelzővédő kiváló védelmet nyújt a karcolások és ütődések ellen, miközben megőrzi a készülék kijelzőjének tisztaságát és érzékenységét. Az egyszerű és pontos felhelyezést az EZ Fit technológia biztosítja, amely minden alkalommal tökéletes illeszkedést garantál.

Főbb jellemzők

Kiváló Védelem: A Glas.tR EZ Fit HD kijelzővédő edzett üvegből készült, amely kivételesen ellenáll a karcolásoknak és az ütődéseknek, megőrizve az iPhone kijelzőjének épségét.

HD Tisztaság: Az ultra tiszta üveg biztosítja a kijelző eredeti fényerejét és élességét, így zavartalan vizuális élményt nyújt.

Érintés Érzékenység: A kijelzővédő megőrzi az érintőképernyő érzékenységét, így a készülék használata ugyanolyan kényelmes és gyors marad, mint védelem nélkül.

EZ Fit Technológia: Az EZ Fit telepítési keret lehetővé teszi a kijelzővédő egyszerű és pontos felhelyezését, így minden alkalommal buborékmentes és tökéletes illeszkedést biztosít.

Oleofób Bevonat: Az oleofób bevonat ellenáll az ujjlenyomatoknak és a szennyeződéseknek, megőrizve a kijelző tisztaságát és könnyen tisztítható felületet biztosítva.

Gyártó

Spigen

iPhone modell

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro