Új
Apollo

CarPlug Autós töltőfej (20W)

3 990 Ft

Apollo Car Plug
Fedezd fel az Apollo Car Plug-ot, az autós töltők új generációját, amely kifejezetten arra lett tervezve, hogy egyszerre több eszközt is gyorsan és hatékonyan tölthess útközben. Az Apollo Car Plug USB-C és USB-A portokkal rendelkezik, így kompatibilis a legtöbb modern eszközzel, beleértve az okostelefonokat, tableteket és egyéb USB-eszközöket.

Elfogyott

Jellemzők:

Kettős Töltési Port
Az Apollo Car Plug egy USB-C és egy USB-A porttal van felszerelve, így egyszerre két eszközt is tölthetsz. Az USB-C port támogatja a legújabb gyorstöltési technológiákat, míg az USB-A port kompatibilis a régebbi eszközökkel is.

Kompakt és Stílusos Kialakítás
Ez a töltő fej kompakt méretű (24 mm x 47 mm), így könnyen elfér az autó szivargyújtójában anélkül, hogy sok helyet foglalna. A modern és elegáns design tökéletesen illeszkedik az autó belső teréhez.

Gyors és Hatékony Töltés
Az Apollo Car Plug nagy teljesítményű töltési képességekkel rendelkezik, így biztosítva, hogy eszközeid a lehető legrövidebb idő alatt feltöltődjenek. Az USB-C port támogatja a Power Delivery (PD) technológiát, míg az USB-A port Quick Charge (QC) támogatással rendelkezik.

Tartós és Megbízható
Az Apollo Car Plug kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízható működést. A töltő fej túlmelegedés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelemmel van ellátva, így mindig biztonságban tudhatod eszközeidet.

Műszaki Adatok:

  • Méretek: 24 mm x 47 mm
  • Szín: Fekete, modern design
  • Anyag: Tartós műanyag és fém kombináció
  • Portok: 1 x USB-C, 1 x USB-A
  • Kompatibilitás: Minden USB-C és USB-A eszközzel
  • Töltési Technológia: USB-C (PD), USB-A (QC)
  • Védelem: Túlmelegedés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelem

Miért válaszd az Apollo Car Plug-ot?

Az Apollo Car Plug tökéletes választás azok számára, akik gyakran úton vannak, és egyszerre több eszközt is szeretnének gyorsan és hatékonyan tölteni. A kettős portos kialakítás, a kompakt méret és a gyors töltési képességek egy olyan eszközt kínálnak, amely nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is vonzó. Ne hagyd, hogy lemerült eszközeid akadályozzanak a mindennapi teendőidben – válaszd az Apollo Car Plug-ot, és maradj mindig feltöltve és csatlakoztatva!

Rendeld meg most, és élvezd a kényelmes és gyors töltési élményt az autódban!

Gyártó

Apollo

Szín

Fekete

Anyag

Műanyag

iPhone modell

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone SE (2022), iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone SE (2020), iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6S Plus, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6