Új
Apollo

CarSafe Autós töltő (MagSafe kábel + Autós tartó)

9 990 Ft

Apollo CarSafe

Az Apollo CarSafe Autós töltő egy innovatív autós töltőmegoldás, amelyet kifejezetten MagSafe kompatibilis iPhone készülékekhez terveztek. Ez a termék nemcsak autós tartóként szolgál, hanem a tartóról levéve is folytatja a telefon töltését, így biztosítva a folyamatos energiaellátást, akár úton, akár otthon.

Elfogyott

Nézd meg a videót:

Jellemzők:

MagSafe Töltés
Az Apollo CarSafe Charger erős mágneses rögzítéssel rendelkezik, amely stabilan tartja az iPhone-odat töltés közben. A MagSafe technológia biztosítja a gyors és hatékony töltést, így mindig teljesen feltöltött telefon áll rendelkezésedre.

Autós Tartó és Kivehető Töltő
Ez az autós töltő egyben egy praktikus tartó is, amely könnyen felszerelhető az autó szellőzőrácsára. Ha levesszük a telefonunkat a tartóról, a töltés zavartalanul folytatódik, így soha nem maradunk lemerült akkumulátorral.

Gyors Töltési Képesség
Az Apollo CarSafe autóstöltő nagy teljesítményű töltési képességgel rendelkezik, amely biztosítja, hogy a készüléked a lehető legrövidebb idő alatt feltöltődjön. Ideális választás azok számára, akik gyors és megbízható töltést igényelnek.

Kompakt és Modern Design
Az elegáns és letisztult kialakításának köszönhetően az Apollo CarSafe autós töltő tökéletesen illeszkedik minden autó belső terébe. A kompakt méret lehetővé teszi, hogy bárhol elférjen anélkül, hogy zavarná a vezetőt vagy az utasokat.

Műszaki Adatok:

  • Méretek: Kompakt és könnyű, hogy bárhol elférjen
  • Szín: Fekete, modern design
  • Anyag: Tartós műanyag és fém kombináció
  • Kompatibilitás: Minden MagSafe kompatibilis iPhone modellel
  • Töltési Teljesítmény: Gyors töltés MagSafe technológiával

Miért válaszd az Apollo CarSafe autós töltőt?

Az Apollo CarSafe autós töltő ideális választás azoknak, akik folyamatosan úton vannak, és szükségük van egy megbízható és hatékony töltési megoldásra. A MagSafe technológia, a kivehető töltő funkció és az elegáns design kombinációja egy olyan eszközt kínál, amely nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is vonzó. Ne hagyd, hogy a lemerült telefon akadályozzon a mindennapi teendőidben – válaszd az Apollo Car MagSafe Charger-t, és maradj mindig feltöltve!

Rendeld meg most, és élvezd a kényelmes, gyors és hatékony töltési élményt az autódban és azon kívül is!

 

 

Gyártó

Apollo

Anyag

Műanyag

Apple Watch modell

Series 1, Series 2, Series 3, Series 4, Series 5, Series 6, Series 7, Series 8, Series SE, ULTRA, Series 9, ULTRA 2

iPhone modell

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini

Szín

Fekete

Vezeték nélküli töltő

MagSafe, MFI, QI