Új
Apollo

CarCharge Duo 2 in 1 Hűtő Ventillátoros Autós Töltő (iPhone + Apple Watch)

16 990 Ft

Apollo CarCharge Duo
Fedezd fel az Apollo CarCharge Duo-t, a tökéletes 2 az 1-ben autós töltőt, amely kifejezetten az iPhone és Apple Watch felhasználók számára készült. Ez a kompakt és stílusos töltő nemcsak gyors töltést biztosít, hanem beépített ventilátorral hűti is a készülékeidet töltés közben.

 

 

6 készleten

Jellemzők:

iPhone és Apple Watch Töltés
Az Apollo CarCharge Duo egyszerre képes tölteni az iPhone-odat és az Apple Watch-odat. A kettős töltési lehetőségnek köszönhetően nem kell többé külön-külön töltőket használni.

Beépített Ventilátor
A töltő beépített ventilátorral rendelkezik, amely hűti a telefonodat töltés közben. Ez megakadályozza a készülék túlmelegedését és növeli a töltés hatékonyságát, így mindig biztos lehetsz benne, hogy a készüléked optimális hőmérsékleten marad.

Gyors Töltési Képesség
Az Apollo CarCharge Duo 15 wattos gyors töltési kapacitással rendelkezik, így biztosítva, hogy eszközeid a lehető legrövidebb idő alatt feltöltődjenek. Ideális azok számára, akiknek gyorsan szükségük van a telefonjuk teljes kapacitására.

Kivehető Apple Watch Töltő
Az Apple Watch töltő kivehető, így lehetőséget ad arra, hogy USB-C kábellel egy másik eszközt is tölts. Ez a rugalmasság különösen hasznos, ha más eszközök töltésére is szükséged van.

Szellőzőrácsba Szerelhető
Az Apollo CarCharge Duo könnyedén felszerelhető az autó szellőzőrácsára, így biztosítva a stabil és biztonságos rögzítést. Ez a praktikus kialakítás lehetővé teszi, hogy a töltőt könnyen elérd, miközben a telefonodat töltöd, és egyúttal megőrzi az autód belső terének rendezettségét.

Műszaki Adatok:

  • Méretek: Kompakt és könnyű, hogy bárhol elférjen
  • Szín: Fekete, modern design
  • Anyag: Tartós műanyag és fém kombináció
  • Kompatibilitás: Minden MagSafe kompatibilis iPhone és Apple Watch modellekkel
  • Töltési Teljesítmény: 15 watt

Miért válaszd az Apollo CarCharge Duo-t?

Az Apollo CarCharge Duo tökéletes választás azok számára, akik gyakran úton vannak, és szeretnék egyszerűen és stílusosan tölteni az iPhone-jukat és Apple Watch-ukat. A gyors töltési képesség, a beépített ventilátor és a rugalmasság, hogy egy másik eszközt is tölthetsz, egy olyan eszközt kínál, amely nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is vonzó. Ne hagyd, hogy lemerült eszközeid akadályozzanak a mindennapokban – válaszd az Apollo CarCharge Duo-t, és maradj mindig feltöltve és stílusos!

Rendeld meg most, és élvezd a kényelmes, gyors és hatékony töltési élményt az autódban!

 

Gyártó

Apollo

Anyag

Műanyag

Apple Watch modell

Series 1, Series 2, Series 3, Series 4, Series 5, Series 6, Series 7, Series 8, Series SE, ULTRA, Series 9, ULTRA 2

iPhone modell

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini

Szín

Fekete

Vezeték nélküli töltő

MagSafe, MFI, QI