Új
Apollo

CarPower Autós töltő

9 990 Ft

Apollo Car Power
Ismerd meg az Apollo Car Power-t, az autós töltők legújabb generációját, amely kifejezetten az iPhone felhasználók számára készült. Ez a kompakt és stílusos töltő nemcsak gyors töltést biztosít, hanem lenyűgöző RGB fényekkel is feldobja az autód belső terét.

1 készleten

iPhone Töltés: Töltsd fel iPhone-odat gyorsan és hatékonyan útközben. Az Apollo Car Power megbízható töltést biztosít, így mindig elérhető lesz a készüléked.

  • RGB Fények: Az integrált RGB világítás nem csak funkcionális, hanem stílusos is. Állítsd be kedvenc színeidet, hogy harmonizáljanak az autód belső terével, és hozz létre egy egyedi atmoszférát.
  • Kompakt és Modern Design: A karcsú és kompakt kialakításának köszönhetően az Apollo Car Power könnyen elfér az autó légkondicionáló rácsán, és nem foglal sok helyet.
  • Erős Mágneses Tartó: A mágneses rögzítés biztosítja, hogy iPhone-od biztonságosan a helyén maradjon, még a rázós utakon is.
  • Könnyű Használat: Egyszerűen csatlakoztatható és használható, nem igényel bonyolult telepítést. Csak helyezd a töltőt a megfelelő helyre, és már töltheted is a telefonodat.
  • 15 Wattos Gyors Töltés: Az Apollo Car Power 15 wattos gyors töltési kapacitással rendelkezik, ami biztosítja, hogy iPhone-od a lehető legrövidebb idő alatt feltöltődjön. Ez a nagy teljesítményű töltési lehetőség ideális azoknak, akik folyamatosan mozgásban vannak, és gyorsan szükségük van a telefonjuk teljes kapacitására.

Szellőzőrácsba Szerelhető:
Az Apollo Car Power könnyedén felszerelhető az autó szellőzőrácsára, így biztosítva a stabil és biztonságos rögzítést. Ez a praktikus kialakítás lehetővé teszi, hogy a töltőt könnyen elérd, miközben a telefonodat töltöd, és egyúttal megőrzi az autód belső terének rendezettségét.

Műszaki Adatok:

  • Méretek: Kompakt és könnyű, hogy bárhol elférjen
  • Szín: Fekete, RGB fényekkel
  • Anyag: Tartós műanyag és fém kombináció
  • Kompatibilitás: Minden MagSafe kompatibilis iPhone modellel
  • Töltési Teljesítmény: 15 watt

Miért válaszd az Apollo Car Power-t?

Az Apollo Car Power tökéletes választás azok számára, akik gyakran úton vannak, és szeretnék egyszerűen és stílusosan tölteni az iPhone-jukat. A gyors töltési képesség és a lenyűgöző RGB fények kombinációja egy olyan eszközt kínál, amely nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is vonzó. Ne hagyd, hogy lemerült telefonod megakadályozzon a mindennapi teendőidben – válaszd az Apollo Car Power-t, és maradj mindig feltöltve és stílusos!

Rendeld meg most, és élvezd a kényelmes, gyors és látványos töltési élményt az autódban!

 

Gyártó

Apollo

Anyag

Műanyag

Apple Watch modell

Series 1, Series 2, Series 3, Series 4, Series 5, Series 6, Series 7, Series 8, Series SE, ULTRA, Series 9, ULTRA 2

iPhone modell

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini

Szín

Fekete

Vezeték nélküli töltő

MagSafe, MFI, QI