Új
Apollo

Cam Shield (Lencsevédő szett)

2 990 Ft

Az Apollo Cam Shield lencsevédő üveg az iPhone készülékek kameráinak védelmére lett kifejlesztve, hogy maximális biztonságot és tisztaságot biztosítson. Ez a védőüveg minimalizálja a karcolások, ütődések és más károsodások kockázatát, miközben megőrzi a kamera eredeti képminőségét.

Főbb jellemzők

Prémium Anyagok: Az Apollo Cam Shield kiváló minőségű edzett üvegből készült, amely rendkívül ellenálló a karcolásokkal és ütődésekkel szemben. Az üveg optikai tisztasága garantálja a kiváló képminőséget.

Egyszerű Felhelyezés: A lencsevédő könnyen és pontosan felhelyezhető, buborékmentesen illeszkedik a kamera lencsék köré, így biztosítva a tökéletes védelmet.

Tökéletes Illeszkedés: A védőüveg pontos kivágásokkal rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik az iPhone kamerájára anélkül, hogy befolyásolná a fényképezés minőségét vagy a vaku használatát.

Vékony és Diszkrét: Az Apollo Cam Shield vékony kialakítása lehetővé teszi, hogy a telefon megjelenése elegáns maradjon, miközben maximális védelmet nyújt.

Oleofób Bevonat: Az oleofób bevonat megakadályozza az ujjlenyomatok és a szennyeződések lerakódását, így a lencse mindig tiszta és átlátszó marad.

Kompatibilitás

Az Apollo Cam Shield több iPhone modellhez is elérhető. Kérjük, válassza ki a megfelelő modellt a rendelés során.

Rendeljen Most!

Védje meg iPhone készüléke kameráját az Apollo Cam Shield lencsevédő üveggel, és biztosítsa a tökéletes képminőséget minden pillanatban. Rendeljen most, és tapasztalja meg a kiváló védelmet és egyszerű használatot!

Gyártó

Apollo

Anyag

Üveg

Kijelzővédő

Üveg

iPhone modell

iPhone 14 / iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 / iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max

Szín

Ezüst, Fekete, Titán Szürke