Új
Apollo

Matte Guard (MagSafe + Ütésálló)

8 990 Ft

Apollo Matte Guard: A Letisztult Védelem iPhone-od Számára

Ismerd meg az Apollo Matte Guard-ot, az iPhone védelmének legújabb és legstílusosabb megoldását. Ez a prémium minőségű tok nemcsak a készüléked védelmét garantálja, hanem elegáns megjelenést is kölcsönöz neki. Az Apollo Matte Guard a mindennapi használat során is megőrzi kifogástalan állapotát.

Nézd meg a videót:

 

Kiemelt Jellemzők

  • Matt Felület: Az elegáns matt felület nemcsak stílusos, de ellenáll az ujjlenyomatoknak és a karcolásoknak is, így mindig tiszta és újszerű marad.
  • Robusztus Védelem: A tok erős anyaga kiváló védelmet nyújt az esések és ütések ellen, megóvva iPhone-odat a mindennapi balesetektől.
  • Kameravédő: A beépített kameravédő gondoskodik arról, hogy a lencsék mindig karcmentesek maradjanak, így fényképeid mindig tökéletesek lesznek.
  • Könnyű Hozzáférés: Az Apollo Matte Guard precíz kivágásai biztosítják a könnyű hozzáférést minden gombhoz, porthoz és funkcióhoz, anélkül, hogy a védelem csorbulna.
  • Stílus és Funkcionalitás: A minimalista dizájn és a praktikus funkcionalitás tökéletes kombinációját nyújtja, így iPhone-od mindig stílusos és védett lesz.

 

Dizájn

Az Apollo Matte Guard minimalista dizájnjával és matt felületével bármilyen stílushoz illik. Az egyszerű, mégis elegáns megjelenés kiemeli iPhone-od szépségét, miközben maximális védelmet nyújt.

Miért Válaszd az Apollo Matte Guard-ot?

  • Magas Minőség: Kiváló anyagokból készült, hogy hosszú távon is megőrizze eleganciáját és védelmi képességeit.
  • Tökéletes Illeszkedés: Az iPhone-ra tervezett Apollo Matte Guard biztosítja, hogy minden funkció tökéletesen működjön.
  • Modern Stílus: A letisztult dizájn és a matt felület modern megjelenést kölcsönöz, miközben hatékonyan védi a készüléket.

Az Apollo Matte Guard az ideális választás azok számára, akik egyszerre keresnek elegáns és hatékony védelmet iPhone-uk számára. Emeld új szintre a készüléked védelmét és megjelenését az Apollo Matte Guard-dal – ahol a modern stílus találkozik a kifogástalan védelemmel.

 

 

Gyártó

Apollo

iPhone modell

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15

Szín

Fekete