Új
Apollo

AluBump Cam Guard (Bumper tok + Kameravédő)

9 990 Ft

Apollo AluBump Cam Guard: Az iPhone Prémium Védelem Csúcsa

Bemutatjuk az Apollo AluBump Cam Guard-ot, a prémium bumper tokot, amelyet az iPhone számára terveztek. Az Apollo AluBump Cam Guard nem csupán egy tok; ez egy luxusvédelmi rendszer, amely maximális biztonságot és eleganciát kínál a készüléked számára.

Nézd meg a videót:

 

Főbb Jellemzők

Prémium Anyagok: Az Apollo AluBump Cam Guard kiváló minőségű alumíniumból készült, amely egyedülálló tartósságot és stílust biztosít.

Kameravédő: A beépített kameravédő rész megóvja a lencséket a karcolásoktól és sérülésektől, biztosítva a tökéletes fényképezési élményt.

Eltávolítható Hátlap: A külső hátlap igény szerint könnyen fel- és leszerelhető, így testreszabhatod a tokot a szükségleteid szerint.

Bumper Dizájn: Az erős bumper kialakítás extra védelmet nyújt az esések és ütések ellen, miközben megőrzi a készülék elegáns megjelenését.

Ultra Prémium Minőség: Az Apollo AluBump Cam Guard az igényes felhasználók számára készült, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a védelem és a megjelenés terén.

 

Dizájn

Az Apollo AluBump Cam Guard fényes alumínium felülete eleganciát sugároz, míg a masszív bumper védelem és a kameravédő rész maximális biztonságot nyújtanak. Az eltávolítható hátlap lehetőséget ad arra, hogy a tokot az aktuális igényeid szerint alakítsd.

 

Miért Válaszd az Apollo AluBump Cam Guard-ot?

Prémium Minőség: A legjobb anyagokból készült, hogy hosszú távú védelmet és eleganciát biztosítson.

Tökéletes Illeszkedés: Kifejezetten az iPhone-hoz tervezve, biztosítva, hogy a készülék funkcióit ne zavarja semmi.

Stílusos Védelem: A stílus és az erő tökéletes kombinációja, amely megóvja az iPhone-t, miközben nagyszerűen néz ki.

Emeld magasabb szintre iPhone-od védelmét és eleganciáját az Apollo AluBump Cam Guard-del. Tapasztald meg a luxus, a funkcionalitás és a kompromisszumok nélküli védelem tökéletes kombinációját. Tartsd iPhone-odat biztonságban és stílusos megjelenésben az Apollo AluBump Cam Guard segítségével – ahol a prémium minőség találkozik az eleganciával.

Gyártó

Apollo

iPhone modell

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14

Szín

Fekete