Új
Apollo

ARC Silicone (Bumper tok)

6 990 Ft

Apollo Arc Silicone: Az iPhone Védelmének Minimalista Mesterműve

Ismerd meg az Apollo Arc Silicone-t, a tökéletes szilikon bumper tokot, amelyet az iPhone számára terveztek. Az Apollo Arc Silicone elegáns és minimalista kialakítása mellett kiváló védelmet nyújt a készülékednek, különös figyelmet fordítva a telefon tetejére és aljára.

Kiemelt Jellemzők

Szilikon Anyag: Az Apollo Arc Silicone prémium minőségű szilikonból készült, amely puha tapintású, mégis rendkívül tartós, hogy megvédje készülékedet az esésektől és ütközésektől.

Tetejére és Aljára Fókuszálva: Ez a bumper tok kifejezetten a telefon tetejét és alját védi, ahol a leggyakrabban előfordulnak sérülések.

Kameravédő: A beépített kameravédő megóvja a lencséket a karcolásoktól és a sérülésektől, biztosítva, hogy a képek mindig élesek és tiszták maradjanak.

Precíz Illeszkedés: Az Apollo Arc Silicone tökéletesen illeszkedik az iPhone-ra, biztosítva a könnyű hozzáférést minden gombhoz, porthoz és funkcióhoz anélkül, hogy akadályozná a készülék használatát.

Könnyű és Rugalmas: A könnyű szilikon anyag nem növeli meg jelentősen a telefon súlyát.

 

Dizájn

Az Apollo Arc Silicone letisztult és modern dizájnjával tökéletes kiegészítője bármilyen stílusnak. Az elegáns szilikon anyag nemcsak kellemes tapintású, de ellenáll az ujjlenyomatoknak és a szennyeződéseknek is, így mindig újszerű marad.

 

Miért Válaszd az Apollo Arc Silicone-t?

Magas Minőség: Kiváló minőségű szilikonból készült, hogy hosszú távon is megőrizze rugalmasságát és védelmi képességeit.

Tökéletes Illeszkedés: Az iPhone-ra tervezett Apollo Arc Silicone biztosítja, hogy minden funkció tökéletesen működjön.

Minimalista Védelem: A minimalista dizájn és a fókuszált védelem tökéletes kombinációját nyújtja, így iPhone-od mindig stílusos és védett lesz.

 

Az Apollo Arc Silicone a minimalista védelem és a stílusos megjelenés tökéletes kombinációja. Emeld új szintre a készüléked védelmét az Apollo Arc Silicone segítségével – ahol a modern dizájn találkozik a praktikus védelemmel.

Gyártó

Apollo

iPhone modell

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14

Szín

Fekete