Új
Apollo

HEX (ULTRA ütésálló + MagSafe)

12 990 Ft

Az Apollo HEX a legújabb technológiai vívmányokat ötvözi a kiváló védelem érdekében. Ez a tok nem csak elegáns megjelenésével hódít, hanem tudományosan bizonyított, hogy hatékonyan véd az ütődések és esések ellen.

Hexagonális Struktúra

Az Apollo HEX tok különleges hatszögletű (hexagonális) mintázattal rendelkezik, mely jelentős szerepet játszik a tok ütéselnyelő képességében. A hatszögek geometriája a természetben is ismert a kiváló stabilitásáról és hatékonyságáról, ami lehetővé teszi, hogy az erőhatásokat egyenletesen ossza el a felületen, így minimalizálva a károsodás kockázatát.

Ütésállóság és Anyaghasználat

A tok anyaga speciálisan kialakított, ütésálló polikarbonát, amelyet további TPU (termoplasztikus poliuretán) réteg egészít ki. Ez a kombináció rugalmasságot és tartósságot biztosít, miközben megőrzi a tok könnyű súlyát és vékony profilját. A sarokvédelmi rendszerek tovább növelik az Apollo HEX ütésállóságát, garantálva, hogy a legkritikusabb pontok is megfelelő védelmet kapjanak.

Mágneses Kompatibilitás

Az Apollo HEX beépített mágnesgyűrűvel rendelkezik, amely kompatibilis a MagSafe töltőkkel és egyéb mágneses tartozékokkal. Ez a funkció nemcsak a töltés kényelmét növeli, hanem biztosítja, hogy a tok stabilan a helyén maradjon, amikor mágneses tartozékokkal használják.

Ergonomikus Kialakítás

Az Apollo HEX tervezése során különös figyelmet fordítottak a felhasználói élményre. Az ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy a tok kényelmesen illeszkedjen a kézbe, míg a csúszásmentes felület biztonságos fogást nyújt. Az oldalsó gombok precíz kivágása lehetővé teszi a könnyű hozzáférést és a zökkenőmentes használatot.

Tudományos Tesztek és Bizonyítékok

Számos laboratóriumi teszt során bebizonyosodott, hogy a hexagonális forma valóban kiválóan ellenáll az ütődéseknek. Szimulációk és fizikai tesztek igazolták, hogy a hatszögletű mintázat eloszlatja az ütés energiáját, így csökkentve a készülék sérülésének kockázatát. Az esésvizsgálatok során a tok többször is ellenállt a különböző magasságokból történő ejtéseknek, bizonyítva, hogy képes maximális védelmet nyújtani készüléke számára.

Innováció és Design

Az Apollo HEX a modern technológia és az esztétikus design tökéletes kombinációja. A tok áttetsző hátlapja lehetővé teszi, hogy megmutassa készüléke eredeti szépségét, miközben a hexagonális mintázat egyedi és futurisztikus megjelenést kölcsönöz neki.

Az Apollo HEX tok tökéletes választás mindazok számára, akik nem csupán egy stílusos kiegészítőt keresnek, hanem olyan megoldást, amely tudományosan alátámasztott védelmet nyújt készülékük számára.

 

Gyártó

Apollo

Anyag

Polikarbonát, Szilikon, TPU

iPhone modell

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14

Tok típus

MagSafe, Prémium, Ütésálló