Új
Apollo

Flip 360 (MagSafe + 360 fokban forgatható állvány)

14 990 Ft

Átlátszó és Ütésálló Védelem

Az Apollo Flip 360 iPhone tok a tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék megvédeni telefonjukat a mindennapi sérülésektől anélkül, hogy lemondanának a stílusról. Az áttetsző kialakítás lehetővé teszi, hogy az iPhone eredeti dizájnja látható maradjon, miközben a tok erős és tartós anyaga megbízható védelmet nyújt a karcolások, ütődések és esések ellen.

360 Fokban Forgatható Beépített Állvány és MagSafe Gyűrű

Az Apollo Flip 360 egyik leginnovatívabb jellemzője a beépített állvány, amely 360 fokban forgatható. Ez az egyedülálló funkció lehetővé teszi, hogy bármilyen szögben és irányban stabilan állítsa fel iPhone-ját. Legyen szó filmnézésről, videóhívásról, online konferenciákról vagy munkáról, az állvány mindig optimális kényelmet és funkcionalitást biztosít. Ráadásul az állvány egyben egy MagSafe gyűrű is, amely biztosítja a telefon csatlakozását a MagSafe kiegészítőkhöz, így még kényelmesebbé téve a használatot.

Kulcsfontosságú Jellemzők:

  • Átlátszó Dizájn: Az áttetsző tok megőrzi az iPhone elegáns megjelenését.
  • Ütésálló Védelem: Erős anyaga megbízhatóan védi a készüléket a mindennapi balesetektől.
  • 360 Fokban Forgatható Állvány: Teljes szabadságot biztosít a telefon bármilyen szögben történő beállításához.
  • MagSafe Kompatibilitás: Az állvány beépített MagSafe gyűrűvel rendelkezik, amely biztosítja a telefon egyszerű csatlakoztatását a MagSafe kiegészítőkhöz.
  • Könnyű és Vékony Kialakítás: Nem növeli meg jelentősen a telefon méretét, így könnyedén hordozható marad.
  • Pontos Kivágások: Minden port, gomb és kamera könnyen hozzáférhető, így a tok nem akadályozza az iPhone funkcióit.

További Információk:

  • Kompatibilitás: Az Apollo Flip 360 iPhone 14 és 15-ös szériájú modellekkel kompatibilis. Kérjük, válassza ki a megfelelő modellt rendelés előtt.
  • Anyag: Prémium minőségű ütésálló polikarbonát.
  • Szín: Átlátszó, hogy az iPhone eredeti megjelenése látható maradjon.

Rendelje meg most!

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy megvédje iPhone-ját és maximalizálja annak funkcionalitását az Apollo Flip 360 iPhone tokkal! Vásárolja meg most, és élvezze a stílusos és praktikus védelmet!

Gyártó

Apollo

Anyag

Polikarbonát

Szín

Átlátszó

iPhone modell

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14

Cikkszám: N/A Kategória: