Új
Apollo

Ultra Guard (MagSafe + Ütésálló)

9 999 Ft

Apollo Ultra Guard: A Végső Védelem és Kényelem iPhone-hoz

Bemutatjuk az Apollo Ultra Guard-ot, az ütésálló tokok királyát, amelyet kizárólag iPhone-ra terveztek. Az Apollo Ultra Guard nem csupán egy tok; ez egy átfogó védelmi és kényelmi rendszer, amely minden szempontból gondoskodik készülékedről.

Főbb Jellemzők

Extrém Tartósság: Az Apollo Ultra Guard magas minőségű anyagokból készült, és akár 3 méteres esést is kibír, biztosítva a maximális védelmet a mindennapi balesetek ellen.

Kameravédő Rész: A beépített kameravédő biztosítja, hogy a lencsék karcmentesek és tiszták maradjanak, megőrizve a fényképek és videók minőségét.

Tartó és Állvány: Az integrált tartó és állvány lehetővé teszi a kényelmes kézben tartást és a hands-free használatot, legyen szó videónézésről vagy videóhívásokról.

Ujj Tartó: A speciális ujj tartó segít a készülék biztosabb és kényelmesebb fogásában, csökkentve az esés kockázatát.

Ultra Biztonságos: Az ütéselnyelő anyagok és a megerősített szerkezet maximális biztonságot nyújtanak, megóvva iPhone-odat a legkeményebb körülmények között is.

 

Dizájn

Az Apollo Ultra Guard fekete, masszív kialakításával eleganciát és erőt sugároz. Az esztétikailag letisztult dizájn tökéletesen illeszkedik a modern életstílushoz, miközben kompromisszumok nélküli védelmet biztosít.

 

Miért Válaszd az Apollo Ultra Guard-ot?

Prémium Minőség: A legjobb anyagokból készült, hogy hosszú távú védelmet és stílust biztosítson.

Tökéletes Illeszkedés: Kifejezetten az iPhone-hoz tervezve, biztosítva, hogy a készülék funkcióit ne zavarja semmi.

Stílusos Védelem: A stílus és az erő tökéletes kombinációja, amely megóvja az iPhone-t, miközben nagyszerűen néz ki.

Emeld magasabb szintre iPhone-od védelmét és kényelmét az Apollo Ultra Guard-del. Tapasztald meg a stílus, a funkcionalitás és a kompromisszumok nélküli védelem tökéletes kombinációját. Tartsd iPhone-odat biztonságban és stílusos megjelenésben az Apollo Ultra Guard segítségével – ahol az innováció találkozik az eleganciával.

Gyártó

Apollo

iPhone modell

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15

Szín

Fekete