Xtorm

Xtorm – Vezeték nélküli töltőállomás (3 in 1)

43 990 Ft

Egy hely az összes Apple-eszköz egyszerű újratöltéséhez. Erre tervezték az Xtorm 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőbázist.

Elfogyott

Tartalmaz egy töltőállványt az iPhone vezeték nélküli töltéséhez, egy helyet az Apple Watch elhelyezéséhez és töltéséhez, valamint egy helyet a vezeték nélküli AirPods (Pro) tok töltéséhez.

Vezeték nélküli töltés egyszerűen
Az összes Apple eszköz és tartozék vezeték nélküli töltése még soha nem volt ilyen egyszerű. Ez a töltőbázis kiküszöböli annak szükségességét, hogy különálló töltőkkel zsúfolják össze otthonát. Egyszerűen csatlakoztassa egy USB-C fali töltőhöz a mellékelt kiváló minőségű USB-C PD-kábellel, és máris elkezdheti tölteni eszközeit – mindezt egy helyen.

Apple-re optimalizálva
Ezt a töltőbázist kifejezetten az Apple eszközökhöz tervezték és optimalizálták. A töltőállvány az univerzális vezeték nélküli Qi szabványt használja – így más okostelefonok is használhatják –, de úgy van optimalizálva, hogy 7,5 W-os vezeték nélküli gyorstöltést biztosítson iPhone-jának. Az állvány tartalmaz egy beépített hivatalos Apple Watch töltőt, valamint egy helyet a vezeték nélküli AirPods (Pro) tok egyszerű újratöltéséhez.

Mindig készen áll a használatra a PowerStreammel
Az Xtorm PowerStream sorozat összes termékét egyetlen dolgot szem előtt tartva terveztük: hogy a legegyszerűbb és legjobb vezeték nélküli töltési élményt nyújtsa az összes Apple eszközéhez és tartozékához, így mindig fel van töltve, és készen áll az indulásra.

• Vezeték nélkül töltse fel Apple eszközeit egy helyen

• iPhone, Apple Watch és AirPods készülékekhez készült

• Kiváló minőségű kábel mellékelve

iPhone modell

iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone SE (2022), iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone SE (2020), iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8

Szín

Fehér

Vezeték nélküli töltő

MFI, QI

Gyártó

Xtorm