Xtorm – Apple Watch töltő kábel USB-C csatlakozóval

21 990 Ft

A következő Apple Watch töltőkábeled!

2 készleten

Ezt az 1,5 méteres Apple Watch töltőkábelt a részletekre nagy figyelmet fordítva tervezték, és kiváló minőségű anyagokat használtak, hogy tökéletes legyen a mindennapi használatra, otthon és útközben egyaránt.

Tartósra tervezték
A kábelt úgy tervezték, hogy ne csak jól nézzen ki, hanem nagyon sokáig bírja – még intenzív napi használat mellett is. A fonott nylon használata nem csak megerősíti a kábelt, hanem biztosítja annak rugalmasságát is hosszú időn keresztül. A csatlakozók egyedi fémházzal rendelkeznek, amelyet kifejezetten U-alakú kivágással terveztek, amely lehetővé teszi a kábel meghajlását és szabadabb mozgását.

Készülj fel a jövőre
Ez a töltőkábel nagyon sokáig bírja Önt, ami azt jelenti, hogy jövőbiztosnak kell lennie. Ezért választottuk az USB-C töltőcsatlakozó használatát a régimódi USB helyett. Minden új iPhone-hoz és más Apple-termékhez már jár USB-C töltő és/vagy kábel, és ez a tendencia csak a jövőben folytatódik. Ez azt jelenti, hogy ezzel az Apple Watch töltőkábellel minden készen áll, és készen áll a jövőre.

A dolgok rendszerezése
Ez a kábel kiváló minőségű fém és bőr kábelkötegelőt is tartalmaz, amely nem csak jól néz ki, de rendben és rendezetten is tartja a kábelt – bárhová is megy.

Mindig készen áll a használatra a PowerStreammel
Az Xtorm PowerStream sorozat összes termékét egyetlen dolgot szem előtt tartva terveztük: hogy a legegyszerűbb és legjobb vezeték nélküli töltési élményt nyújtsa az összes Apple eszközéhez és tartozékához, így mindig fel van töltve, és készen áll az indulásra.

• 1,5 m hosszú Apple Watch töltőkábel

• Extra erős nylon fonott kábel

• Egyedülálló U alakú fém csatlakozó

• Kiváló minőségű fém és bőr kábelkötegelő

Kábel Típus

Apple Watch, USB-C