XO

Transzparens MagSafe kábel

8 990 Ft

A XO Clear indukciós töltő egy elegáns és stílusos megoldás az okostelefonok vezeték nélküli töltésére. Az átlátszó kialakításnak köszönhetően a felhasználók megcsodálhatják a termék belsejét, amely modern és letisztult megjelenést kölcsönöz neki.

Elfogyott

  • Mágneses rögzítés

A XO Clear indukciós töltő mágneses rögzítést használ, így az okostelefont egyszerűen ráhelyezhetjük a töltőre. Ennek köszönhetően nem kell aggódnunk, hogy megfelelően helyeztük-e el a készüléket, és a töltés mindig gyors és hatékony lesz.

  • 15W-os töltési teljesítmény

A XO Clear indukciós töltő akár 15W-os töltési teljesítményt is biztosít, így az okostelefonok gyorsan feltölthetők.

  • Átlátszó kialakítás

Az átlátszó kialakításnak köszönhetően a felhasználók megcsodálhatják a termék belsejét, amely modern és letisztult megjelenést kölcsönöz neki.

A XO Clear indukciós töltő egy stílusos és gyors megoldás az okostelefonok vezeték nélküli töltésére. A mágneses rögzítésnek köszönhetően egyszerű és biztonságos a használata, a 15W-os töltési teljesítmény pedig gyorsan feltölti az okostelefonokat.

Gyártó

XO

iPhone modell

iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini

Vezeték nélküli töltő

MagSafe, MFI, QI

Kábel Típus

MagSafe