XO

Transzparens MagSafe kábel

7 990 Ft

Töltse fel eszközeit egyszerűen és stílusosan az XO Clear töltővel!

4 készleten

Az XO Clear egyedi, átlátszó kialakítása lehetővé teszi, hogy megcsodálja a termék belsejét, miközben tölti eszközeit. Az XO Clear egy indukciós töltő, mágnesekkel ellátva ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, hogy megfelelően helyezze el az okostelefont a töltőn. Csak helyezze az okostelefont a töltőre, az a mágneseknek köszönhetően tökéletesen illeszkedik és automatikusan elkezd tölteni.

Az XO Clear kompatibilis a legtöbb Qi-kompatibilis eszközzel, beleértve az iPhone-okat, Android-telefonokat, táblagépeket és egyéb hordozható eszközöket. A legnagyobb vezeték nélküli töltési teljesítményhez ajánlott PD3.0 / PD2.0 (18W) töltőket használni.

Az XO Clear egy stílusos és praktikus módja annak, hogy feltöltse eszközeit. Rendelje meg ma és tapasztalja meg a vezeték nélküli töltés előnyeit!

Jellemzők:

  • Egyedi, átlátszó kialakítás
  • Indukciós töltés
  • Kompatibilis a legtöbb Qi-kompatibilis eszközzel
  • Nagy teljesítményű töltés

 

Gyártó

XO

iPhone modell

iPhone 14 / iPhone 13 Pro / iPhone 13, iPhone 14 / iPhone 14 Plus, iPhone 14 Plus / iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini