Vindur

Apple Watch bőr szíj

20 990 Ft

A jellegzetes lazacbőr betétünkkel és a valódi vegán bőr hátlappal az Apple Watchhoz készült óraszíjaink tökéletes divatos kiegészítők az okos és lezser életstílushoz. Mivel a valódi lazacbőr természetes anyag, és nincs két egyforma lazac, minden óraszíj egyedi!

Precíz mérnöki munka. Biztonságos illeszkedés!
A nyugodt színkombinációkat tartalmazó minimalista dán dizájn mantránkat követve el akartuk távolítani az Apple Watchhoz kapcsolódó további hardvereket vagy füleket. Óraszíjainkat ezért precízen tervezték, így biztosítva a biztonságos, pontos és zökkenőmentes illeszkedést az Apple Watch-hoz.

Valódi vegán bőr
A kényelem és a fenntarthatóság volt az elsődleges szempont, amikor ezt az óraszíjat megalkottuk. Njord óraszíjaink valódi vegán bőr hátlappal vannak ellátva. Gyönyörűen díszített logónkkal!

Rozsdamentes acél csat
A Njord lazacbőr óraszíjak egyedi gyártású, rozsdamentes acél csattal rendelkeznek, amelyet precíz tervezéssel készítettek, hogy gondtalanul és biztonságosan illeszkedjenek.

Zero-Carbon Footprint
A lazacbőrt Izlandon állítják elő nulla szén-dioxid-kibocsátás mellett – az országok fenntartható és megújuló energiaforrásait, például a geotermikus és vízenergiát hasznosítva.

Apple Watch méret

38mm / 40mm / 41mm, 42mm / 44mm / 45mm / 49mm

Anyag

Bőr

Szín

Sötét Zöld, Szürke

Gyártó

Vindur

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címkék: , , ,