Új
Apollo

Matte (MagSafe + Kamera védő)

4 990 Ft

Apollo Matte (MagSafe + Kameravédővel)

Bemutatjuk az Apollo Matte tokot, amely tökéletesen ötvözi a minőséget és a megfizethetőséget az iPhone-od számára. Az átfogó védelem érdekében tervezett tok biztosítja, hogy telefonod biztonságban maradjon a mindennapi ütések és karcolások ellen, miközben megőrzi karcsú és stílusos megjelenését.

Nézd meg a videót:

Jellemzők:

  • MagSafe Kompatibilitás: Zökkenőmentesen integrálható a MagSafe kiegészítőkkel, páratlan kényelmet nyújtva a vezeték nélküli töltéshez és egyéb csatlakoztatásokhoz. A beépített mágneses gyűrű biztosítja az erős és biztonságos csatlakozást minden alkalommal.
  • Kamera Védelem: Precíziósan tervezett kamera védelemmel felszerelve az Apollo Matte biztosítja, hogy lencséi karc- és pormentesek maradjanak. Ez a védelem nem zavarja a fotók tisztaságát, így zavartalan, kiváló minőségű felvételeket készíthetsz.
  • Színválaszték: Két időtálló színben kapható – Fekete és Fehér. Akár a fekete klasszikus eleganciáját, akár a fehér tiszta, modern megjelenését kedveled, az Apollo Matt Tok kiegészíti személyes stílusodat.
  • Minőségi Kivitelezés: Magas minőségű polikarbonátból (PC) készül, amely egy hőre lágyuló polimer, kivételes tartósságáról, ütésállóságáról és optikai tisztaságáról ismert. A matt felület elegáns megjelenést és tapintást biztosít, miközben csúszásmentes fogást nyújt.
  • Megfizethető Ár: Élvezd a prémium védelmet a prémium ár nélkül. Az Apollo Matte kivételes ár-érték arányt kínál, biztosítva, hogy ne kelljen a minőséget feláldoznod a költségvetés érdekében.
  • Alapvető Védelem: Úgy tervezték, hogy alapvető védelmet nyújtson a mindennapi kopás és sérülés ellen, ez a tok megvédi iPhone-odat a kisebb esésektől, ütődésektől és karcolásoktól, így mindig újszerű marad.

Az Apollo Matte-al stílusosan védheted iPhone-odat. Élvezd a nyugalmat, amelyet az nyújt, hogy telefonod biztonságban van, miközben megőrzöd a karcsú, minimalista esztétikát. Élvezd a legjobbat mindkét világból – kiváló minőséget és megfizethetőséget – az Apollo Matt Tokkal.

Gyártó

Apollo

iPhone modell

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14

Szín

Fehér, Fekete