Új
Apollo

AluBump (Bumper tok)

7 990 Ft

Apollo AluBump

Bemutatjuk az Apollo AluBump-ot, egy prémium bumper tokot, amelyet az iPhone számára terveztek. Az Apollo AluBump nem csupán egy tok; ez egy luxusvédelmi rendszer, amely biztonságot és eleganciát kínál a készüléked számára.

Nézd meg a videót:

Főbb Jellemzők

  • Prémium Anyagok: Az Apollo AluBump kiváló minőségű alumíniumból készült, amely egyedülálló tartósságot és stílust biztosít.
  • Bumper Dizájn: Az erős bumper kialakítás extra védelmet nyújt az esések és ütések ellen, miközben megőrzi a készülék elegáns megjelenését.
  • Megemelt Kamera védelem: A tok hátulján megemelet sarkoknak köszönhetpen biztonságban tudhatod az iPhone kameráját, mivel az nem érintkezik semmivel.
  • Ultra Prémium Minőség: Az Apollo AluBump az igényes felhasználók számára készült, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a védelem és a megjelenés terén.

 

Dizájn
Az Apollo AluBump fényes alumínium felülete eleganciát sugároz, míg a masszív bumper védelem és a kameravédő rész maximális biztonságot nyújtanak.

 

Miért Válaszd az Apollo AluBump Cam Guard-ot?

  • Prémium Minőség: A legjobb anyagokból készült, hogy hosszú távú védelmet és eleganciát biztosítson.
  • Tökéletes Illeszkedés: Kifejezetten az iPhone-hoz tervezve, biztosítva, hogy a készülék funkcióit ne zavarja semmi.
  • Stílusos Védelem: A stílus és az erő tökéletes kombinációja, amely megóvja az iPhone-t, miközben nagyszerűen néz ki.

Emeld magasabb szintre iPhone-od védelmét és eleganciáját az Apollo AluBump-al. Tapasztald meg a luxus, a funkcionalitás és a kompromisszumok nélküli védelem tökéletes kombinációját. Tartsd iPhone-odat biztonságban és stílusos megjelenésben az Apollo AluBump segítségével – ahol a prémium minőség találkozik az eleganciával.

Gyártó

Apollo

iPhone modell

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14

Szín

Fekete