Új
Apollo

333 (ULTRA Ütésálló)

9 990 Ft

Apollo 333 – Ultra Ütésálló iPhone Tok

Ismerje meg az Apollo 333 ultra ütésálló iPhone tokot, amely kivételes védelmet nyújt telefonjának. Ez a tok az innováció és a tartósság csúcsa, kifejezetten azok számára, akik maximális védelmet keresnek készülékük számára. A 333 név három fontos tulajdonságot takar: 3 év garancia, 3 méteres ütésállóság és 3 faktoros védelem.

Főbb jellemzők

3 Év Garancia: Az Apollo 333 tokra 3 év garanciát vállalunk, ami a termék kiváló minőségének és tartósságának bizonyítéka. Vásárlóink nyugodtak lehetnek afelől, hogy hosszú távon is megvédik készüléküket.

3 Méteres Ütésállóság: Ez a tok akár 3 méteres esések esetén is maximális védelmet biztosít. A különleges kialakítás és anyaghasználat révén az Apollo 333 minden helyzetben megőrzi telefonja épségét.

3 Faktoros Védelem:

  1. Légbuborékos Sarokvédelem: A tok sarkaiban található különleges légbuborékok elnyelik az ütéseket és rezgéseket, így extra védelmet nyújtanak a telefon legérzékenyebb pontjainak.
  2. Polikarbonát Hátlap: A merev polikarbonát hátlap stabil és erős tartást biztosít a telefonnak, miközben megőrzi a tok könnyű súlyát.
  3. Kamera Védő: Az integrált kamera védő megóvja a lencséket a karcolásoktól és sérülésektől, így mindig tiszta és éles képeket készíthet.

Fekete Szerkezet és Matt Hátlap: Az elegáns fekete keret és a matt hátlap nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöznek, hanem csúszásmentes fogást is biztosítanak, ezáltal csökkentve a véletlen leejtések esélyét.

Pontos Kivágások: Az Apollo 333 pontos kivágásokkal rendelkezik, így minden gomb, port és kamera könnyen elérhető marad. A tok kialakítása nem akadályozza a készülék funkcióit.

Kompatibilitás

Az Apollo 333 ultra ütésálló iPhone tok több iPhone modellhez is elérhető. Kérjük, válassza ki a megfelelő modellt a rendelés során.

Rendeljen Most!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy maximális védelmet nyújtson iPhone készülékének az Apollo 333 ultra ütésálló tokkal. Rendeljen most, és tapasztalja meg a kiváló minőséget és védelmet!

 

Gyártó

Apollo

iPhone modell

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14

Szín

Fekete

Anyag

Polikarbonát, Szilikon

Tok típus

MagSafe, Prémium, Ütésálló