Tech Protect

Tech-Protect – X05 autós töltő és tartó (15W)

18 990 Ft

A Tech-Proctect X05 egy autós tartó vezeték nélküli töltési lehetőséggel, akár 15 W teljesítménnyel. A termék 2 variációban elérhető.

  • Szellőzőrácsba illeszthető
  • Műszerfalra illeszthető

Műszerfalra illeszthető: 

A műszerfalra szerelt fogantyú masszív, állítható hosszúságú karral van felszerelve, amely a forgófejjel kombinálva tökéletes illeszkedést és kiváló használati kényelmet biztosít. A beszerelés rendkívül egyszerű, csak zsírtalanítsa azt a helyet, ahová a fogantyút rögzíteni szeretné, húzza meg a kart és már kész is! A tapadókorong ragacsos tulajdonságainak megőrzése érdekében mossa le folyó víz alatt, mielőtt visszahelyezi.

 

Szellőzőrácsba illeszthető

A szellőzőrácsra szerelt stabil szerkezet biztosítja a kényelmes használatot minden, még a legnehezebb körülmények között is. Az X05 rendkívül funkcionális és elegáns egyben – minden autó belsejébe illeszkedik.

 

A Tech-Protect X05 erős, szorító markolattal és állítható kartávolságal rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefon beállítását 4,7 „-ról 6,8-ra”. A telefon az oldalsó gombbal bármikor kivehető a tartóból. A termék kiváló minőségű ABS műanyagból készült, ami rendkívül strapabíróvá és sérülésállóvá teszi, a karokba szerelt gumi lengéscsillapítók pedig megakadályozzák a telefon elmozdulását utazás közben.

Az X05 rendkívül funkcionális és elegáns egyben – minden autó belsejébe illeszkedik.

– Bemeneti feszültség: 5V / 2A 9V / 1,67A
– Kimeneti teljesítmény: 5W / 7,5W / 10W / 15W
– A műszerfalra, szélvédőre vagy a szellőzőrácsba is szerelhető
– Strapabíró ABS műanyagból készült
– Rendkívül kényelmes és könnyen használható
– QI tanúsítvány

Gyártó

Tech Protect

Vezeték nélküli töltő

QI

Típus

Szellőző rácsba szerelhető, Műszerfalra/szélvédőre szerelhető

iPhone modell

iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone SE (2022), iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone SE (2020), iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8