Tech Protect

Vízálló tasak tok

6 990 Ft

Univerzális, vízálló tok. A tok megkapta az IPX8 vízálló tanúsítványt, amely megerősíti, hogy a készülék 20 méteres mélységig biztonságban van.

Az univerzális tokméret 6,9 hüvelykes készülékekhez illeszkedik. A tokot úgy alakították ki, hogy az okostelefon a legszokatlanabb helyzetekben is védett maradjon a víz hatásai ellen. Ezenkívül a készlet tartalmaz egy zsinórt is, amellyel az okostelefont a nyakába vagy a csuklójába akaszthatja, így kéznél tarthatja.
A tok rugalmas, puha anyagból készült, amely nem zavarja a telefon használatát. Ez a Tech-Protect tok a nyári pihenés során pótolhatatlan kütyü, amivel nem csak nehéz körülmények között lehet biztonságosan használni a telefont, hanem aminek köszönhetően szokatlan, nyaralási helyzetekben is csodás pillanatokat örökítünk meg fotókkal, videókkal.

* A víz alatt a legtöbb eszköz érintése korlátozott a nyomás miatt, ezért a legjobb a billentyűparancsok használata fényképezéskor.

** Előfordulhat, hogy az ujjlenyomat-olvasó nem működik a vastag borítás miatt.

*** Használat előtt ellenőrizze a termék tömítettségét úgy, hogy papírt tesz bele, majd legalább 20 percre merítse a fedelet az vízbe.

A TERMÉK JELLEMZŐI:
– Teljesen vízálló és porálló IPX8
– Maximum 6,9 hüvelykes készülékekhez használható
– Vízállóság 20 méterig

A készlet TARTALMAZZA:
1 x Tech-Protect tok
1 x zsinór

 

Szállítás: 24-48 óra

Szín

Fekete, Rózsaszín

Gyártó

Tech Protect