Tech Protect

A24 MagSafe összehajtható töltőállomás (15W)

19 990 Ft

A Tech – Protect töltő egy nagyszerű kiegészítő az Apple készülékek tulajdonosainak, hiszen egyszerre tölti az iPhone-t, az AirPods-ot és az Apple Watch-ot is. Könnyű, kompakt és hordozható kialakítása miatt ideális utazáshoz és mindennapi használathoz is. A töltőállomás biztonságos és gyors töltést biztosít, így nincs szükség többé több különálló töltőre. Mindig rendezett és tiszta marad az asztalod, éjjeliszekrényed vagy bárhol, ahol használod. A töltőállomás kiváló választás minden Apple készülék tulajdonos számára, akik egyszerre szeretnék feltölteni a készülékeiket, és szeretnének egy praktikus, hordozható megoldást.

4 készleten

Minden az egyben összecsukható, vezeték nélküli töltő, a mobiltelefonok nélkülözhetetlen kelléke
A 3 az 1-ben vezeték nélküli töltés háromféleképpen:

1. Használja lapjára fektetve, helyezze az asztalra, és egyszerre töltse fel vele a telefont, az Apple Watch-ot és az AirPods-ot.
2. Hajtsa össze egy állványba, nézzen videókat vagy videocsevegjen töltés közben, ezzel egyidőben töltse fel az Apple Watch-ot is.
3. Dönthet úgy, hogy 360°-ban összehajtja egyetlen lapra és csak egy eszközt tölt.

Egy lapra összecsukható
A 360°-os összecsukást követően ez a 3 az 1-ben telefon vezeték nélküli töltő egy lap lesz, amely megfelel az Ön minimalizmusának követelményeinek.

Első a biztonság
A vezeték nélküli töltőállomás észleli, ha idegen tárggyal érintkezik, továbbá hőmérséklet-szabályozó és még sok más funkció jellemzi, így teljes nyugalommal élvezheti a vezeték nélküli töltést.

Zsebméret
Összecsukva csak fele akkora, mint egy telefon. Mondjon búcsút a végtelen kábeleknek és töltőknek. Ez egy olyan ajándék lesz, amelyet mindenki szeretni fog.

Tokbarát
Nincs szükség a tokok levételére a töltéshez. Mindössze győződjön meg arról, hogy a tokok 3 mm alattiak.

Anyaga: ABS+PC
Bemenet: DC 9V/2A, 12V/1.5A
1. Kimenet: 15W max. (mobiltelefon)
2. Kimenet: 5W (headset)
3. Kimenet: 3,5W max (óra)
Tranzakciós távolság: 3-8mm
Tanúsítvány: CE / FCC / ROHS
Töltési hatékonyság: ≥ 80%

 

*Ajánlott töltőfej használata: minimum 25 Watt

Gyártó

Tech Protect

Vezeték nélküli töltő

Apple Watch töltő, MagSafe, QI

Szín

Fehér, Fekete

Apple Watch modell

Series 1, Series 2, Series 3, Series 4, Series 5, Series 6, Series 7, Series 8, Series SE, ULTRA

AirPods modell

AirPods (Gen 3.), AirPods Pro, AirPods Pro (Gen 2.)

iPhone modell

iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone SE (2022), iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone SE (2020), iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8