Tech Protect

A21 töltőállomás (MagSafe)

14 990 Ft

Minimalizáld le a szükséges töltőtartozékok számát a Tech-Protect A21-es töltőállomással. Ez az töltőállomás lehetővé teszi, hogy minden MagSafe technológiával rendelkező Apple terméket és Apple AirPods fülhallgatót vezeték nélkül töltsél.

Az A21 lehetővé teszi az eszközök bármilyen konfigurációban történő töltését – egyidejűleg vagy teljesen külön-külön.

Egyszerű, esztétikus felépítésű alul csúszásmentes bevonattal, munkahelyen és otthon is tökéletes lesz, kis méretének köszönhetően pedig gyorsan elnyeri dedikált helyét.

A védelmi rendszer megvédi a csatlakoztatott eszközöket a túlmelegedéstől és a túlfeszültségtől, így a hőmérsékletet a töltés során folyamatosan alacsonyan tartja. Ezért még az is teljesen biztonságos, ha a készülékeket több órán keresztül a töltőn hagyjuk.

* Az induktív töltő teljes potenciáljának kihasználásához javasoljuk, hogy 30 W (V*A) vagy nagyobb kimeneti teljesítményű fali töltőhöz csatlakoztassa.
* A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonhoz vagy a MagSafe használatával egy beépített mágneses fűzővel ellátott tokhoz működik.

A TERMÉK JELLEMZŐI:
– Kompatibilis a MagSafe rendszerrel
– USB-C bemeneti áram: 9V/3A, 12V/2.25A
– Okostelefon kimeneti teljesítménye: 15W/10W/7,5W/5W
– Fülhallgató kimeneti teljesítménye: 5W
– Moduláris kialakítás
– Két eszköz egyidejű táplálásának funkciója
– Az egyes készülékek külön tápellátásának funkciója

iPhone modell

iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini

Vezeték nélküli töltő

MagSafe, QI

AirPods modell

AirPods (Gen 1.), AirPods (Gen 2.), AirPods (Gen 3.), AirPods Pro, AirPods Pro (Gen 2.)

Gyártó

Tech Protect

Szín

Fehér, Fekete