Tactical

Aramid tok (MagSafe)

21 990 Ft

A Tactical MagForce Aramid (Kevlar) a tökéletes burkolat a telefon védelmére, valamint van benne egy beépített fémkeret, amely számos Apple MagSafe tartozékkal kompatibilis.

Az aramid szálak, amelyekből a burkolat készül, a jövő anyaga, amelyet már számos olyan iparágban használnak, amelyek rendkívüli szilárdsági és tartóssági követelményeket támasztanak és ezen felül kellemes tapintású, nem csúszik a kézben, színtartó, szélsőséges hőmérsékletnek és nyomásnak is ellenáll. A burkolat nagyon karcálló.

Pontosan a telefon típusához készült és mindössze 0,8 mm-es vastagságának köszönhetően nem zavarja a telefon megjelenését. Ráadásul ez a prémium anyag a legstílusosabb dekorációja lesz telefonjának. A precíz kialakításnak köszönhetően a telefon minden csatlakozója és gombja elérhető marad.

A borítás a legszélsőségesebb körülmények között is védi a telefont, a sarkokban a burkolat további megerősítettsége, hogy a lehető legjobban megvédje a telefon legsérülékenyebb részét. A burkolat belsejében beépített fémkeret, használható mágneses tartóval például autóban, ami nem akadályozza meg a vezeték nélküli töltést.

Aramid alias Kevlar az acél helyettesítésére jött létre. Hamarosan azonban széles körben elterjedt számos olyan iparágban, ahol rendkívüli szilárdsági igények vannak. Hőmérséklet-stabilitásában és kivételes szilárdságában kitűnik. Használják például golyóálló mellények, katonai védősisakok és különféle sporteszközök gyártására.

Tactical Premium gondoskodás
Élettartamra szóló garancia

Minden terméket újrahasznosított papírból készült csomagolásba csomagolnak.

Jellemzők
– prémium aramid (Kevlár) szálból készült
– a jövő rendkívül erős és tartós anyaga
– rendkívül karcálló
– szín stabil
– vastagsága mindössze 0,8 mm
– Beépített fém keret az Apple MagSafe tartozékokhoz vagy az autóban található mágneses tartóhoz
– minden gomb és csatlakozó teljesen elérhető marad

Anyag

Aramid

Gyártó

Tactical

iPhone modell

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14

Szín

Fekete

Tok típus

MagSafe, Prémium, Ultravékony