Njord – Comfort+ (MagSafe)

18 990 Ft

2 méterig ejtésálló tok mindössze 2 mm vékony, GRS újrahasznosított anyagokból készült, és a Gabriel Denmark gyönyörű Suede Comfort+ burkolatával (újrahasznosított szálakból készült).

Bármilyen vezeték nélküli töltővel működik!
Ezek az iPhone 14-hez készült, prémium színű velúrral készült Njord ütésálló tok mindössze 2,3 mm-es vastagságot biztosítanak, és minden Qi-kompatibilis vezeték nélküli és MagSafe töltővel működnek.
* A tok nem mágneses.

Mivel mindössze 2 mm vékony, ez a tok 360 fokos védelmet nyújt. A 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült, katonai szabvány 810H, 2 méteren tesztelt leesés elleni védelem, hogy mobilja biztonságban legyen a véletlen leesések során. A megemelt élek mind elöl, mind hátul megvédik a képernyőt a karcolásoktól, a gyönyörű velúr pedig a felületeken lévő szennyeződésektől.

Tartsa iPhone-ját tökéletes állapotban
Szenvedélyesen törekszünk arra, hogy optimális védelmet biztosítsunk iPhone-jának. A Njord 2mm tok selymesen puha mikroszálas betéttel rendelkezik, amely tökéletes állapotban tartja iPhoneja hátulját. A mikroszálon Njord története látható, amely a márka ihletője!

A kézművesség találkozik a precíz tervezéssel
Szenvedéllyel kézzel készített, minden Suede, Comfort+ betétünket pontosan vágjuk, hogy tökéletesen illeszkedjenek. Tokjainkat részletesen úgy tervezték meg, hogy a kameranyílások soha ne akadályozzák a telefon teljesítményét, miközben a megemelt kameragyűrű védelmet nyújt az objektíveknek. A tok közvetlen hozzáférést biztosít az iPhone töltőportjához, és precízen megtervezett gombokkal rendelkezik – olyan gombok, amelyek kattannak!

Vigyázz az iPhone-odra, törődj a bolygóval.
Az Njord Suede tokok úgy lettek megtervezve, hogy tökéletesen illeszkedjenek és elegánsan védjék iPhone-ját, ugyanakkor a bolygónk védelmét is szem előtt tartva. Fenntarthatóbb, mint valaha, a teljes tok – beleértve az emblémát és a kameragyűrűt – 100%-ban újrahasznosított (GRS) műanyagból készült, míg a rendkívül tartós velúr majdnem 40%-ban újrahasznosított szálakból készül. #fenntartható kiegészítők

Anyag

Műanyag, Velúr

Gyártó

Njord

iPhone modell

iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14

Szín

Fekete, Oliva Zöld, Piros, Teve

Tok típus

MagSafe, Prémium, Ütésálló