Tech Protect

MM15W-V1 Autós töltő és tartó (MagSafe)

13 990 Ft

Ez a forradalmi kiegészítő nem csak megtartja a telefonodat az autódban, hanem szuper gyorsan fel is tölti!

 

10 készleten

Fedezd fel a Tech Protect MM15W-V1 autós tartó és vezeték nélküli autós töltő csodálatos előnyeit! Ez a forradalmi kiegészítő nem csak megtartja a telefonodat az autódban, hanem szuper gyorsan feltölti is.

Szeretnéd, ha az okostelefonod mindig töltve lenne, miközben vezetsz? Unod már a kábelekkel való bajlódást és a tartók elcsúszását? Akkor van egy jó hírünk: a Tech-Protect MM15W-V1 autós tartó a tökéletes megoldás számodra!

MagSafe technológia
A MagSafe technológia segítségével a telefonod mágnesesen kapcsolódik a tartóhoz, és nem mozdul el még a legnagyobb kanyarokban sem. Ez a kényelmes autós tartó egyben egy szupergyors vezeték nélküli töltő is, amely támogatja a MagSafe technológiát 15 W-os maximális teljesítménnyel. Ez azt jelenti, hogy csak rá kell helyezned a telefont a tartóra, és máris kezdődik a töltés – semmilyen kábelre nincs szükséged!

Az erős mágnesek automatikusan a tartóhoz igazítják a telefont, stabil és biztonságos helyzetben tartják vezetés közben még rázósabb körülmények között is. Kényelmes és könnyen kezelhető, függőleges és vízszintes helyzetben is használható az okostelefon, a masszív, hosszában állítható kar pedig a forgófejjel kombinálva többféle beállítási lehetőséget és kényelmes használatot biztosít.

 

 

Rugalmas kar és fej
A rugalmas kar és fej lehetővé teszi, hogy a telefonodat bármilyen irányba forgasd, és beállítsd a legkényelmesebb nézetet.

fekete autós vezeték nélküli töltő, fehér háttér, tech protect mm15W-V1

 

 

 

 

 

 

 

Cserélhető hegyek
A tartó két hegye közül választhatsz, hogy a műszerfalra vagy a szellőzőrácsra szeretnéd-e rögzíteni.

 

Egyszerű felszerelés
A felszerelés pedig gyerekjáték: csak tisztítsd meg a felületet, rögzítsd a tartót, csatlakoztasd a kábelt, és már indulhatsz is!

Minőségi anyagok
A Tech-Protect MM15W-V1 autós tartó és vezeték nélküli töltő minőségi anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és az eleganciát.

A kiváló minőségű ABS és PC anyagok garantálják a hosszú távú használatot. A két cserélhető hegy lehetővé teszi a műszerfalra és a szellőzőnyílásba történő rögzítést is. A horog alakú rögzítőretesz lehetővé teszi, hogy az autó bármely rácsára rögzítsd. A telefontartó felszerelése rendkívül egyszerű, csak zsírtalanítsd azt a helyet, ahová a tartozékot rögzíteni szeretnéd, húzd meg a kart és már kész is! A tapadókorong tapadó tulajdonságának megőrzése érdekében moshad le folyó víz alatt, mielőtt visszahelyezed.

A készlet TARTALMAZZA:
1x Tech-Protect MM15W-V1 autós tartó
1 x USB-A / Type-C kábel, 100 cm

  • A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonhoz vagy egy MagSafe mágnessel ellátott tokkal működik.

Gyártó

Tech Protect

iPhone modell

iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini

Szín

Fekete

Vezeték nélküli töltő

MagSafe, MFI, QI