Apollo

MagPad Duo (2 in 1 MagSafe töltő)

11 990 Ft

Töltsd egyszerre az iPhone-t és az Apple Watch-ot MagSafe-el!

11 készleten

Nézd meg a videót:

 

Egy töltőt keresel ami egyszerre tud mindent meg tud tölteni? Ne keresd tovább a MagPad Duo,  2 az 1-ben vezeték nélküli töltő a megoldás!

Ez a karcsú és stílusos töltő egyszerre töltheti  az iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14-et,  AirPods-ot és Apple Watch-ot, így ideális módja az összes eszköz feltöltésének. Mindent a kényelemért! MagSafe vezeték nélküli töltő az egyik oldalon, míg Apple Watch töltő a másikon.

Gyors vezeték nélküli töltési funkcióinak köszönhetően az Apollo MagPad Duo 2 az 1-ben vezeték nélküli töltő 30 perc alatt akár 50%-ra is feltöltheti az iPhone-t. A MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy iPhone-ja minden alkalommal biztonságosan és precízen illeszkedik a töltőhöz.

A MagPad Duo 2 az 1-ben vezeték nélküli töltő egy gyűrűvel is rendelkezik, így akár az asztalon is kitámaszthatod a telefonod, vagy akár az ujjadra is húzhatod, így sokkal könnyebb tartani.

És mivel a biztonság a legfontosabb prioritásunk, beépített túláram-, túlfeszültség- és túlmelegedés-védelemmel rendelkezik. Ez biztosítja, hogy eszközeid mindig biztonságosan legyenek feltöltve.

Szóval mire vársz még? Rendeld meg ma a 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőt, és tapasztald meg a kényelmet és a nyugalmat, hogy tudd, hogy az összes eszközöd mindig feltöltve van és készen áll a használatra.

Jellemzők:

  • 2 az 1-ben vezeték nélküli töltés iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14, AirPods és Apple Watch-hoz.
  • Gyors vezeték nélküli töltés akár 15 W, 10 W, 7,5 W és 5 W teljesítménnyel
  • MagSafe kompatibilis
  • Gyűrűvel rendelkezik
  • C típusú kábel tartozék
  • Könnyű és kis méretű
  • Beépített túláram-, túlfeszültség- és túlmelegedés-védelem

Garancia:

Teljesen meg vagyunk győződve arról, hogy tetszeni fog a MagPad Duo 2 az 1-ben MagSafe vezeték nélküli töltőnk, ezért 1 év garanciát vállalunk a termékre.

Gyártó

Apollo

Apple Watch modell

Series 1, Series 2, Series 3, Series 4, Series 5, Series 6, Series 7, Series 8, Series SE, ULTRA

iPhone modell

iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone SE (2022), iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini

AirPods modell

AirPods (Gen 1.), AirPods (Gen 2.), AirPods (Gen 3.), AirPods Pro, AirPods Pro (Gen 2.)

Vezeték nélküli töltő

MagSafe, MFI, QI

Szín

Fehér