Új
Apollo

MagDock Solo (MagSafe töltőállomás + Lámpa)

16 990 Ft

Ez a modern és elegáns vezeték nélküli töltőállomás kiváló választás azok számára, akik egyszerre több eszközt szeretnének feltölteni stílusosan és hatékonyan. A töltőállomás különleges, függőleges kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi az okostelefon biztonságos és kényelmes elhelyezését. Az állvány stabil tartást biztosít, miközben a készülék gyorsan töltődik a beépített vezeték nélküli töltési technológiának köszönhetően.

3 készleten

Nézd meg a videót:

 

Az alsó rész különálló töltési felülettel rendelkezik, amely ideális például fülhallgató tokok számára. A készülékbe beépített lámpa található, amely diszkrét, de hatékony megvilágítást biztosít, így könnyedén megtalálhatjuk eszközeinket akár sötétben is. Az ergonomikus design és a letisztult fehér szín bármely környezetbe jól illeszkedik, legyen az otthon vagy irodában.

Főbb jellemzők:

  • Vezeték nélküli gyors töltés az okostelefonok számára
  • Különálló töltőfelület kisebb eszközöknek, mint például fülhallgatók
  • Stabil, függőleges tartás a biztonságos használat érdekében
  • Beépített lámpa a jobb láthatóság érdekében sötét környezetben
  • Modern, elegáns design, amely bármely helyiségbe illeszkedik
  • Könnyű és praktikus használat

Ez a töltőállomás nemcsak praktikus, de esztétikus kiegészítője is lehet mindennapjainknak, biztosítva, hogy eszközeink mindig készen álljanak a használatra.

A SZETT TARTALMAZZA:

  • 1 x  töltő
  • 1 x Type-C kábel (100cm)

 

* A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonhoz vagy a MagSafe használatával egy beépített mágnesszemes tokkal működik.
** Az indukciós töltő teljes potenciáljának kihasználásához javasoljuk, hogy legalább 25 W kimeneti teljesítményű töltőhöz csatlakoztassa.
Gyártó

Apollo

Szín

Fehér, Fekete

Vezeték nélküli töltő

MagSafe, MFI, QI

AirPods modell

AirPods (Gen 2.), AirPods Pro, AirPods Pro (Gen 2.)

iPhone modell

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone SE (2022), iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone SE (2020), iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7