Új
Apollo

Mac Screen Pro (kijelzővédő MacBook-hoz)

6 990 Ft

Az Apollo Mac Screen Pro Képernyővédő egy innovatív, tudományosan fejlett védelmi megoldás, amelyet a MacBook kijelzők maximális védelmére terveztek. Ez a képernyővédő a legújabb nanotechnológiai és anyagtudományi kutatások eredményeként jött létre, hogy biztosítsa a kivételes optikai tisztaságot és a páratlan fizikai védelmet.

Főbb jellemzők:

Nanotechnológiai felépítés: A Mac Screen Pro több rétegű nanotechnológiai bevonattal rendelkezik, amely fokozott karcállóságot és tartósságot biztosít.

Optikai tisztaság: Az ultra vékony, 99,9%-os fényáteresztő képességű anyag garantálja a képernyő kristálytiszta megjelenítését, miközben minimalizálja a fényvisszaverődést.

Antimikrobiális védelem: A beépített antimikrobiális réteg megakadályozza a káros baktériumok és kórokozók szaporodását a képernyő felületén, elősegítve a higiénikus használatot.

Maximális kompatibilitás: Pontosan illeszkedik minden MacBook modellhez, zökkenőmentesen integrálódva a készülék dizájnjába és funkcionalitásába.

Egyszerű telepítés: A speciális szilikon alapú ragasztóréteg lehetővé teszi a buborékmentes és újrafelhelyezhető telepítést, amely nem hagy maradványokat.

Az Apollo  Mac Screen Pro Képernyővédő a legmagasabb szintű technológiai fejlesztéseket kínálja, hogy a MacBook kijelzője mindig a legjobb állapotban maradjon, miközben megőrzi annak eredeti vizuális élményét és funkcionalitását.

MacBook modell

MacBook Air 13" (M2, M3), MacBook Air 15" (M3), MacBook Pro 14" (M1, M2, M3), MacBook Pro 16" (M1, M2, M3)

Kijelzővédő

TPU

Szín

Átlátszó

Gyártó

Apollo

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , , ,