Devia

Guardian (3 méteres ütésállóság)

9 990 Ft

Devia Guardian Mágneses Tok: Az Ön iPhone 15-jének végső védelme

Fedezze fel iPhone 15-je szépségét megingathatatlan védelemmel

Bemutatjuk a Devia Guardian MagSafe tokot, az Ön szeretett iPhone 15-jének végső védelmét. Ez a gondosan megtervezett tok nemcsak elegáns, hanem maximális védelmet is nyújt a leesések, ütések és karcolások ellen.

Páratlan védelem minden sarokban

  • Sokkálló kialakítás: Élvezze a nyugalmat a fejlett sokkálló kialakítással. Egyedi ütésálló kerettel rendelkezik, amely elnyeli az ütési erőket, biztosítva, hogy iPhone-ja még a legváratlanabb bukások után is sértetlen maradjon.
  • Megemelt ütközők: A képernyő és a kameralencse körüli megemelt anyag védőgátat képez, megvédve ezeket a finom alkatrészeket a karcolásoktól.
  • Magas rugalmasságú párnázó légzsák: Élvezze a kivételes védelmet a tok magas rugalmasságú párnázó légzsákjával, amely akár 20-szor több ütési energiát is elnyel, mint a hagyományos tokok.

Zavartalan vezeték nélküli töltés és MagSafe kompatibilitás

  • Mágneses kompatibilitás: Élvezze a zökkenőmentes vezeték nélküli töltést. Beleépített mágnesei biztosítják a biztonságos csatlakozást MagSafe tartozékaihoz.

Kivételes átláthatóság és fogás

  • Kristálytiszta kialakítás: Mutassa be iPhone-ja lenyűgöző színeit a kristálytiszta kialakítással. Lehetővé teszi, hogy megcsodálja telefonja eredeti szépségét, miközben szuper védelmet nyújt.
  • Textúra: Élvezze a kényelmes és biztonságos fogást a tok csúszásmentes oldalpaneleivel. Texturált kialakítása megakadályozza, hogy telefonja kicsússzon a kezéből, még nedves körülmények között is.

A Devia Guardian tok a tökéletes választás mindenki számára, aki elegáns kialakítást, robusztus védelmet és zökkenőmentes kompatibilitást keres MagSafe tartozékokkal. 

(3 méterig tesztelt ütésállóság)

iPhone modell

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro

Szín

Átlátszó, Fehér

Gyártó

Devia

Tok típus

Clear Case, MagSafe, Ütésálló