Új
Apollo

Fonott USB-C töltőkábel (60 wattos)

4 990 Ft

Prémium Fonott USB-C to USB-C Kábel: Tartósság és Stílus

Termékleírás

Bemutatjuk a Prémium Fonott USB-C to USB-C Kábelt, amelyet a legújabb technológiai igények kielégítésére terveztünk. Ez a kábel nemcsak megbízható és gyors adatátvitelt és töltést biztosít, hanem stílusos megjelenésével is kitűnik a többi közül. 6 különböző színben érhető el, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

  • Tartós Fonott Kialakítás: A fonott külső réteg nemcsak elegáns, hanem rendkívül tartós is, ellenáll a kopásnak és a mindennapi használatnak.
  • Gyors Töltés és Adatátvitel: Az USB-C csatlakozóval gyors és hatékony töltést, valamint megbízható adatátvitelt biztosít minden kompatibilis eszköz számára.
  • Kompatibilitás: Tökéletesen működik minden USB-C csatlakozóval rendelkező eszközzel, így ideális választás iPhone, iPad és más Apple készülékekhez.
  • Színválaszték: A kábel hat különböző színben érhető el – kék, sárga, rózsaszín, világos rózsaszín, fehér és zöld -, hogy mindenki megtalálhassa a stílusához leginkább illőt.
  • Hosszan Tartó Használat: A fonott anyag és a megerősített csatlakozók biztosítják, hogy a kábel hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtson.

Miért Válaszd a Prémium Fonott USB-C to USB-C Kábelt?

  • Megbízhatóság és Tartósság: A fonott kialakítás és a prémium anyagok használata garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható működést.
  • Stílusos Megjelenés: Válassz az 6 divatos szín közül, és tedd egyedivé a töltési élményt.
  • Gyors és Hatékony: Élvezd a gyors töltést és adatátvitelt anélkül, hogy aggódnod kellene a kábel minősége miatt.

A Prémium Fonott USB-C to USB-C Kábel a tökéletes választás azok számára, akik a minőséget és a stílust keresik. Tartós, megbízható és elegáns – minden, amit egy kábelben keresel.

 

Gyártó

Apollo

Kábel Típus

Lightning

iPhone modell

iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone SE (2022), iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone SE (2020), iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6S Plus, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6

Szín

Fehér, Lila, Pink, Sárga, Világos Kék, Világos Pink, Világos Zöld