Devia

M3 Smart Series bluetooth fülhallgató

14 990 Ft

Stílusos, ergonomikus vezeték nélküli fejhallgató 20 órás akkumulátor-élettartammal és valós idejű környezeti zajcsökkentéssel

 

9 készleten

A Devia M3 Smart Series Vezeték Nélküli Fejhallgató a tökéletes módja annak, hogy élvezze a zenét, a podcastokat és a hívásokat anélkül, hogy a vezetékek zavarnák. A stílusos, ergonomikus kialakítású és 20 órás akkumulátor-élettartamú M3 egész nap kényelmes viselet.

Az M3 Bluetooth 5.2 technológiával rendelkezik, amely gyors és zökkenőmentes kapcsolatot biztosít, valamint valós idejű környezeti zajcsökkentése segít abban, hogy a zenére vagy a hívásokra koncentráljon még zajos környezetben is. Az M3 érintővezérlőivel irányíthatja a zenét, fogadhatja a hívásokat és aktiválhatja a hangasszisztenst.

Akár dolgozik, edz vagy csak pihen, a Devia M3 Smart Series Vezeték Nélküli Fejhallgató a tökéletes módja annak, hogy kapcsolatban maradjon és szórakozzon.

Főbb jellemzők:

Stílusos, ergonomikus kialakítás 20 órás akkumulátor-élettartam Bluetooth 5.2 technológia Valós idejű környezeti zajcsökkentés Érintővezérlés Hangasszisztens kompatibilitás Rendelje meg ma a Devia M3 Smart Series Vezeték Nélküli Fejhallgatót és tapasztalja meg a különbséget!

Gyártó

Devia

Szín

Fehér