NGS

Artica Duo TWS Bluetooth headset (2 pár)

18 990 Ft

Két pár kompatibilis vezeték nélküli fejhallgató egy csomagban

Az Artica Duo két pár kompatibilis vezeték nélküli fejhallgatóból álló készlet, amely True Wireless Stereo technológiával és Bluetooth 5.1-gyel rendelkezik. Akár 5 órás vezeték nélküli lejátszást kínál fejhallgatónként, és töltőalapjuk akár 30 órás üzemidőt biztosít.

Két pár fejhallgató egy csomagban

Az NGS Artica Duo két pár fejhallgatót tartalmaz, így egyszerre két személy is használhatja őket. Ez ideális lehet párok, barátok vagy családtagok számára, akik együtt szeretnék élvezni a zenét vagy a hangosbeszélőt.

Automatikus csatlakozás

Az NGS Artica Duo fejhallgatók automatikusan csatlakoznak egymáshoz, amikor kiveszi őket a tokból. Ez megkönnyíti a használatukat, és lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen kezdje el hallgatni a zenét.

Hosszú akkumulátor-üzemidő

Az NGS Artica Duo fejhallgatók fejhallgatónként akár 5 órás vezeték nélküli lejátszást kínálnak. Töltőalapjuk akár 30 órás üzemidőt biztosít, így több napig is használhatja őket, anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor lemerülése miatt.

Intuitív vezérlés

Az NGS Artica Duo fejhallgatók érintésérzékeny vezérlést kínálnak, így minden fontos funkciót egyszerűen egy gombnyomással kezelhet. Ez magában foglalja a következőket:

  • Következő/előző szám
  • Lejátszás/szünet
  • Hangerőszabályzás
  • Kihangosító

Kényelmes és biztonságos viselet

Az NGS Artica Duo fejhallgatók minimalista és ultrakönnyű kialakításúak, amelyek biztonságos és kényelmes viseletet biztosítanak. A fülpárnák két különböző méretben kaphatók, így tökéletesen a füléhez igazíthatja őket.

Könnyű hordozhatóság

A kis méretű és a kétrekeszes tokjának köszönhetően az NGS Artica Duo fejhallgatókat bárhová magával viheti. A tok megvédi a fejhallgatókat a sérülésektől, és lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos szállítást.

Vásároljon NGS Artica Duo fejhallgatót ma, és élvezze a vezeték nélküli szabadság kettősét!

 

 

 

 

Szín

Fehér, Fekete

Gyártó

NGS

Cikkszám: N/A Kategória: