Tech Protect

A12 töltőállomás és lámpa (4 in 1 + MagSafe)

21 990 Ft

A Tech-Protect multifunkcionális töltő lehetővé teszi három eszköz egyidejű vagy teljesen külön – egy MagSafe funkcióval ellátott iPhone, Airpods és Apple Watch – egyidejű töltését. Az egyszerű, de funkcionális matt felületű dizájn nagyon esztétikus megjelenést kölcsönöz neki.

A töltő egy érintőgombbal működtethető led lámpát is használ.

Nézd meg a videót a termékről:

A védelmi rendszer megvédi a csatlakoztatott eszközöket a túlmelegedéstől és a túlfeszültségtől, így a hőmérsékletet töltés közben folyamatosan alacsonyan tartja. Ezért már néhány óra töltőn hagyása is teljesen biztonságos.

A TERMÉK JELLEMZŐI:
– Vezeték nélküli gyorstöltés támogatás
– USB-C bemeneti áram: 9V / 4A, 12V / 2,5A
– USB-A kimeneti áram: 5V / 2A
– Kimeneti teljesítmény: 15W (max.)
– Moduláris felépítés
– Három eszköz egyidejű táplálásának funkciója
– Az egyes készülékek külön tápellátásának funkciója

A SZETT TARTALMAZZA:
1 x Tech-Protect töltő
1 x Type-C kábel (100cm)

 

* A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonhoz vagy a MagSafe használatával egy beépített mágnesszemes tokkal működik.
** Az indukciós töltő teljes potenciáljának kihasználásához javasoljuk, hogy legalább 25 W kimeneti teljesítményű töltőhöz csatlakoztassa.

Gyártó

Tech Protect

Szín

Fehér, Fekete

Vezeték nélküli töltő

MagSafe, MFI, QI

AirPods modell

AirPods (Gen 2.), AirPods Pro, AirPods Pro (Gen 2.)

iPhone modell

iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone SE (2022), iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone SE (2020), iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7