Xtorm

Xtorm – Vezeték nélküli tölő (15W)

15 990 Ft

Elfogyott

Ez az Xtorm vezeték nélküli töltő a tökéletes módja annak, hogy könnyedén töltse okostelefonját akár 15 W-os sebességgel! A töltő egyedi Xtorm dizájnnal rendelkezik, amely bármilyen asztalon vagy éjjeliszekrényen jól mutat.

A vezeték nélküli töltés egyszerűsége
A töltőkábelek gyakran rendetlennek tűnnek, vagy éppen akkor tűnnek el a bútorok mögött, amikor szükség van rájuk. Ez a vezeték nélküli töltő rendkívül egyszerűvé teszi okostelefonja töltését – egyszerűen helyezze az okostelefont a tetejére, és a töltés automatikusan elindul.

Vezeték nélküli gyorstöltés
Ezt a vezeték nélküli töltőt úgy tervezték, hogy akár 15 W-os sebességgel is biztonságosan és gyorsan töltse okostelefonját, így nem csak éjszakai töltéshez, hanem a napközbeni gyors újratöltéshez is tökéletes.

Nincsenek zavaró LED-lámpák
Ezt a vezeték nélküli töltőt úgy tervezték meg, hogy ne legyenek olyan zavaró LED-lámpák, amelyeket nem lehet lekapcsolni, amelyek különösen bosszantóak, ha az éjjeliszekrényére szeretné helyezni.
Ehelyett ennek a töltőnek az alján egy jellegzetes LED-es fénygyűrű található, amely csak rövid ideig világít, jelezve a töltés megkezdését. Néhány másodperc múlva lassan elhalványul, és kikapcsolva is marad, hogy ne üljön bosszantó erős LED-lámpa, ne üljön az éjjeliszekrény vagy az íróasztal.

Minden okostelefonnal kompatibilis
A vezeték nélküli töltőt úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen az összes Qi-kompatibilis okostelefonnal – Android készülékekkel és Apple iPhone készülékekkel.

Szenvedéllyel fejlesztve
Az Xtormnál hiszünk abban, hogy örömet és energiát kell szereznie a termékeink használatából, ezért különös gondot és figyelmet fordítunk termékeink kialakítására és felhasználóbarát jellegére.

#Több energiát ad
Ez a vezeték nélküli töltő ikonikus geometriai kialakítású, matt, puha tapintású felülettel rendelkezik, és úgy tervezték, hogy jól nézzen ki és jól érezze magát. Az eredmény egy olyan töltő, amely kiemelkedik a tömegből, és amelyet minden nap igazi öröm használni – több energiát ad Önnek és eszközeinek.

Gyártó

Xtorm

iPhone modell

iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone SE (2022), iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone SE (2020), iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8

Vezeték nélküli töltő

QI