Xtorm

Xtorm – MagSafe vezeték nélküli autós töltő (10W)

19 990 Ft

Ez a mágneses vezeték nélküli autós töltő teljes mértékben kompatibilis az Apple MagSafe ökoszisztémájával, ami azt jelenti, hogy iPhone mágnesesen csatlakozik a vezeték nélküli töltőhöz.

Elfogyott

A megerősített mágnesek szilárdan a helyén tartják a telefont.
Egyszerűen pattintsa fel a töltés megkezdéséhez – a tökéletes töltési megoldás ingázáshoz és közúti utazásokhoz.

Mágneses erő – Egyszerű pattintással rögzíthető
A megerősített mágneseknek köszönhetően telefonja szilárdan a helyén marad vezetés közben. Tökéletesen illeszkednek az iPhone készülékeihez, így mindig az optimális töltési pozícióban van a maximális hatékonyság és töltési sebesség érdekében.

Könnyen felszerelhető légtelenítő tartó
A töltő beszerelése olyan egyszerű, mint a mellékelt tartóval az autó szellőzőnyílására pattintva. A tartó erős párnázott bilincsekkel rendelkezik a biztos fogás érdekében, úgy tervezték, hogy ellenálljon a göröngyös utaknak és a kátyúknak.

A tervezés találkozik a biztonsággal
Ezt a vezeték nélküli töltőt úgy terveztük, hogy beleolvadjon autója belső terébe. A telepítés után a töltő látótávolságban tartja telefonját a kihangosított navigációhoz, így mindig szemmel tarthatja az utat.

*MagSafe-kompatibilis iPhone-ok (iPhone 12 és újabb modellek), beleértve az iPhone Minit, Pro-t és Pro Max-ot.

Anyag

TPU

Gyártó

Xtorm

iPhone modell

iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 11

Szín

Fekete

Vezeték nélküli töltő

MagSafe, MFI, QI