Tech Protect

Tech – Protect – V3 mini autós tartó

4 990 Ft

A Tech-Protect V3 Mini autós tartó egy univerzális, stabil és elegáns autós tartó, ami 360 fokban forgatható fejjel és csúszásmentes markolattal biztosítja a telefonja védelmét és kényelmét.

7 készleten

Utazzon biztonságban és kényelmesen a Tech-Protect V3 Mini autós tartóval!

Egy autós tartót keres, ami jól tartja a telefonját? Akkor válassza a Tech-Protect V3 Mini autós tartót! Ez a minőségi tartó minden irányba forog. Így könnyen beállíthatja a telefonját ezen kívül a Tech-Protect V3 Mini autós tartó szép és elegáns is. Jól illik az autók belsőjéhez. Ráadásul bármilyen szellőzőrácsra feltehető. 5,5-8 cm széles telefonokhoz használható. A markolat nem csúszik, és nem karcolja a telefonját. Így nyugodtan utazhat, és használhatja a telefonját. A tartó erős és rugalmas, Ha pedig baj van, gyorsan le tudja venni a telefonját.

Ne várjon tovább, rendelje meg most a Tech-Protect V3 Mini tartót! Élvezze az utazást! Ez az eredeti termék most eredeti dobozban jön Önhöz. Sőt ingyen szállítjuk. Ne maradjon le erről a remek ajánlatról, vegye meg még ma!

A Tech-Protect V3 Mini autós tartó az Ön megoldása:

  • Jól tartja a telefonját
  • Forog minden irányba
  • Szép és elegáns
  • Nem csúszik és nem karcol
  • Erős és rugalmas
  • Gyorsan le tudja venni
Gyártó

Tech Protect

Szín

Fekete

iPhone modell

iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone SE (2022), iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone SE (2020), iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6S Plus, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6