Tech-Protect – A9 töltőállomás ( 3 in 1 + MagSafe)

24 990 Ft

Elfogyott

Könnyű és stabil töltőállomás Tech-Protect A9, amely Apple iPhone készülékekhez készült MagSafe technológiával és olyan tartozékokkal, mint az AirPods vagy az Apple Watch. Az állvány három dedikált töltőhellyel van felszerelve, amelyek külön-külön és egyidejűleg is használhatók. A beépített mágnesnek köszönhetően a töltő tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, így biztosítva a gyors és stabil töltést.

A kiváló minőségű alumíniumból készült klasszikus szerkezet rendkívül tartós és ellenáll a sérüléseknek. A visszafogott színek matt felülettel tökéletesen illeszkednek minden belső térbe, és kompakt kialakításának köszönhetően az A9 nem foglal sok helyet.

A védelmi rendszer megvédi a csatlakoztatott eszközöket a túlmelegedéstől és a túlfeszültségtől, így a hőmérsékletet folyamatosan alacsonyan tartja töltés közben. Ezért már néhány óra töltőn hagyása is teljesen biztonságos.

* Az indukciós töltő teljes potenciáljának kihasználásához javasoljuk, hogy 25 W (V * A) vagy nagyobb kimeneti teljesítményű töltőhöz csatlakoztassa.

* A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonhoz vagy a MagSafe használatával egy beépített mágnesszemes tokhoz működik.

A TERMÉK JELLEMZŐI:
– USB-C bemeneti áram: 9V / 2A,
– Okostelefon kimeneti teljesítménye: 15W / 10W / 7,5W / 5W
– Az óra kimeneti teljesítménye: 3W
– Fülhallgató kimeneti teljesítménye: 5W
– Három eszköz egyidejű táplálásának funkciója
– Az egyes készülékek külön tápellátásának funkciója

A SZETT TARTALMAZZA:
1 db Tech-Protect A9 töltő
1 x Type-C kábel 100cm