Tech Protect

A14 töltőállomás + Lámpa (3 in 1 + MagSafe)

19 990 Ft

A Tech-Protect multifunkcionális indukciós töltő lehetővé teszi három eszköz, a MagSafe funkcióval rendelkező iPhone, AirPods és Apple Watch egyidejű töltését.

Ennek a töltőnek az előnye, hogy amennyiben az Apple Watch-ot a saját töltőjével szeretnénk tölteni, akkor ennél a készüléknél ezt meg tudjuk tenni.
(Apple Watch Ultra esetében ajánlott)

Az egyszerű, de funkcionális matt felületű dizájn nagyon esztétikus megjelenést kölcsönöz neki a töltőnek. Egy érintőgombbal működtethető led lámpát is használ. A védelmi rendszer megvédi a csatlakoztatott eszközöket a túlmelegedéstől és a túlfeszültségtől, folyamatosan alacsony hőmérsékletet tartva a töltés során. Ezért már néhány óra töltőn hagyása is teljesen biztonságos.

A berendezés további előnye az érintőgombbal működtethető LED éjszakai lámpa. Felépítése moduláris, így különféle konfigurációkban töltheti készülékeinket. A védelmi rendszer megvédi a csatlakoztatott eszközöket a túlmelegedéstől és a túlfeszültségtől, így a hőmérsékletet folyamatosan alacsonyan van tartva töltés közben.

A TERMÉK JELLEMZŐI:
– Vezeték nélküli gyorstöltés támogatás
– USB-C bemeneti áram: 9V / 3A, 12V / 3A

– Három eszköz egyidejű táplálásának funkciója
– Az egyes készülékek külön tápellátásának funkciója
– MagSafe

A készlet TARTALMAZZA:
1 db Tech-Protect A14 töltő
1 db 100 cm-es UBS-C kábel

* Az Apple Watch töltéséhez külön, eredeti tekercs szükséges, amely az órához tartozik.

** A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonhoz vagy a MagSafe használatával egy beépített mágnesszemes tokkal működik.

*** Az indukciós töltő teljes potenciáljának kihasználásához javasoljuk, hogy legalább 25 W kimeneti teljesítményű töltőhöz csatlakoztassa

Szín

Fehér, Fekete

Vezeték nélküli töltő

MagSafe, QI

Gyártó

Tech Protect

iPhone modell

iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini

pa_airpods

422, 706, 424

Apple Watch modell

Series 1, Series 2, Series 3, Series 4, Series 5, Series 6, Series 7

AirPods modell

AirPods (Gen 1.), AirPods (Gen 2.), AirPods Pro