SmallRig – Carbon Univerzális Mobilkeret

23 990 Ft

Tökéletes a fényképezéshez, videózáshoz, vlogginghoz, élő közvetítéshez, interjúzáshoz és filmkészítéshez.

Elfogyott

SmallRig Standard univerzális mobiltelefon -keret CPU2391

Főbb jellemzők:
1. Kompatibilis a legtöbb okostelefonnal a piacon.
2. Több 1/4 ”-20 menetes lyuk és cold shoe csatlakoztathatja a LED-lámpát, a mikrofont, az állványt és egyéb tartozékokat.
3. Rugós rögzítő a telefon gyors rögzítéséhez/leválasztásához.
4. A beépített gumi betétek megvédik a telefon esetleges karcolásait.
5. Alján két lyuk található a kötél rögzítéséhez.

A SmallRig Standard univerzális mobiltelefon -keret CPU2391 -ét úgy tervezték, hogy illeszkedjen a legtöbb okostelefonhoz a piacon. Kompatibilis az okostelefon szélességével 63 mm és 86 mm között. Rugós rögzítővel rendelkezik a telefon gyors rögzítéséhez/leválasztásához, nagyobb reteszelő erővel. A keretben több 1/4 ”-20 menetes lyuk és két cold shoe található az állvány, a LED-es lámpa, a mikrofon stb. Rögzítéséhez. A tetején lévő menetes lyukak használhatók a felső fogantyú rögzítéséhez. A ketrec lehetővé teszi az okostelefon monitorként való működését is. A ketrec alján két lyuk található a rögzítéshez. A beépített gumi betétek megvédhetik a telefon esetleges karcolásait.

Kompatibilitás:

A ketrec a piacon található legtöbb okostelefonhoz illeszkedik, 63 mm és 86 mm közötti szélességben, például Apple, Samsung, Huawei stb., Beleértve, de nem kizárólagosan, az iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, Galaxy S20 5G, S20 Ultra 5G , S20+ 5G, Huawei P40, P40 Pro.

Felhívjuk figyelmét, hogy nem kompatibilis az iPhone 12 mini készülékkel.

A csomag tartalmaz:
1 x mobiltelefon ketrec

Gyártó

SmallRig

Cikkszám: 123824 Kategóriák: , , Címkék: , ,