SmallRig – Pro Ketrectok

16 990 Ft17 990 Ft

Tökéletes a fényképezéshez, videózáshoz, vloggoláshoz, élő közvetítéshez, interjúzáshoz és filmkészítéshez.

Főbb jellemzők:
1. Tökéletes a fényképezéshez, videózáshoz, vlogginghoz, élő közvetítéshez, interjúzáshoz és filmkészítéshez.
2. Két kamerapapucs tartóval rendelkezik, amelyek támogatják a mikrofont és a LED -lámpát, több 1/4 menetes lyukkal a markolat, az állvány stb. Rögzítéséhez, és támogatja mind a vízszintes, mind a függőleges fényképezést.
3. A beépített alátétek elnyelik az ütéseket, és megakadályozzák a telefon karcolódását.
4. A hátlapon található 17 mm -es menetes lencse rögzítő lehetővé teszi bármilyen 17 mm -es menetes lencse könnyű csatlakoztatását a telefonhoz.
5. Quick-Lock kialakítás, biztonságos és stabil.

A SmallRig Pro mobil ketrectok (17 mm-es menetes lencse verzió) egy multifunkciós mobiltelefon-ketrec, amelyet kifejezetten az iPhoneokhoz terveztek, hogy magasabb szintű mobiltelefonos fotózást, videózást, vloggingolást, interjú, filmkészítés és élő közvetítést érjen el. A ketrectok két papucs tartóval rendelkezik, amelyek támogatják a mikrofont és a LED -lámpát. Ezenkívül több 1/4 menetes lyukat tartalmaz a felső, alsó, bal és jobb oldalon, hogy különböző tartozékokat rögzítsen az Ön igényei szerint, például a SmallRig alumínium oldalsó fogantyút a HSS2424 okostelefon-ketrectokhoz, a SmallRig Mini felső fogantyút a könnyű fényképezőgépekhez (1/4 ”- 20 csavar) HTS2756, SmallRig asztali mini állvány BUT2429, stb. Támogatja mind a vízszintes, mind a függőleges fényképezést. A beépített EVA alátétek segítenek elnyelni az ütéseket, és megakadályozzák a telefon karcolódását. A hátlapon található 17 mm -es menetes lencse rögzítő lehetővé teszi, hogy bármilyen 17 mm -es menetes lencsét könnyedén rögzítsen a telefonhoz. Az újonnan kialakított Quick-Lock szorosabb illeszkedést és gyorsabb rögzítést/leszerelést biztosít, és biztonságosabb és stabilabb lesz. A zárolás után a telefon véletlen érintés miatt nem fog kiugrani. A ketrec könnyű és könnyen hordozható.

Jegyzet:
1. Kérjük, óvatosan tegye és vegye ki a mobiltelefont.
2. Csak a 17 mm-es menetes lencsével kompatibilis, és nem kompatibilis más típusú objektívekkel.
3. Nem működik egyéb iPhone tokokkal.
4. A külső lencsét csak a telefon fő kamerájához (nagylátószögű kamerához) lehet csatlakoztatni.
5. Kerülje el az esést vagy ütközést, ami kárt okozhat a telefonban.
6. Ajánlott a Rode Video Micro mikrofonnal vagy kisebb méretű mikrofonnal használni, hogy a mikrofon ne kerüljön a képbe. Ha szükséges, párosítsa a BUC2637 készülékkel (nem tartozék) vagy BUC2638 (nem tartozék)
7. A vezeték nélküli töltési funkció használatához vegye ki a telefont a ketrecből.

A csomag tartalma: 1 x ketrectok

Nettó súly: 103 g ± 5 g
A csomag súlya: 188 g ± 5 g
Anyag (ok): Alumíniumötvözet
Ketrec színe: sötét olíva

iPhone modell

iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11

Gyártó

SmallRig

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , Címkék: , ,