Pitaka – iPad MagEZ Case 2

29 990 Ft

Mágneses Apple Magic Keyboard kompatibilis tok iPad Pro 11″ (2021, 2020, 2018) készülékekhez.

A MagEZ Case 2 for iPad Pro zökkenőmentes funkcionalitást kínál az eszközök között, beleértve az átmenő töltést, a könnyű hozzáférést a porthoz és az Apple Pencil rögzítését. Az ultravékony tok lehetővé teszi a Magic Keyboard és az iPad Pro bezárását anélkül, hogy eltávolítaná.

A MagEZ Case 2 nem csak egy ultravékony, minimalista tok, hanem teljes funkcionalitást kínál az iPad Pro és a Magic Keyboard között, beleértve az átmenő töltést, az Apple Pencil töltést és az USB-C port elérését. Mágneses kialakításával a MagEZ Case 2 egyszerűen rögzíthető a Pita! Flow for Tablets rendszerhez, és zökkenőmentesen vált a tartozékok között, anélkül, hogy befolyásolná az eszköz tulajdonságait vagy a termelékenységet.

Biztonságos mágneses tartozék
Az erős, beágyazott mágnesekkel az iPad Pro tokja kényelmesen rápattintható az Apple Magic billentyűzetre, a MagEZ állványunkra és a MagEZ Folio -ra, biztosítva a biztonságos tartást munka közben.

Zökkenőmentesen működik az Apple Magic billentyűzettel a szuper karcsú kialakításnak és a beágyazott mágneseknek köszönhetően a tok könnyedén rögzíthető az Apple Magic billentyűzethez, és megszakítás nélküli átmenő töltést kínál az eszközök között.Az ultra vékony, könnyű MagEZ tok 2 az precíziós vágással könnyedén hozzáfér az eszköz összes funkciójához. A tok és a Magic Keyboard szorosan zárható a biztonságos hordozás érdekében.

A finoman szőtt aramid szálak sima textúrájú felületet hoznak létre, amely kiváló tapintású és javítja a tapadást.

A MagEZ Case 2 klasszikus, minimalista esztétikája illeszkedik egyedi stílusához és helyzetéhez. A MagEZ Case 2 nem csak mágnesesen rögzíthető az Apple billentyűzethez, hanem a Pita! Flow tartozékainkhoz is. Kompatibilis az Apple Magic billentyűzettel és a Smart Keyboard Folio-val.

Nem kompatibilis semmilyen Apple Pencil tokkal vagy borítóval.

Gyártó

Pitaka

iPad modell

iPad Pro 11" (2021), iPad Pro 11" (2018), iPad Air 10.9" (2020), iPad Pro 11" (2020)

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , Címke: