Njord – Salmon bőr tok (MagSafe)

22 990 Ft

Ez a 2 méteres, ejtésálló MagSafe tok mindössze 2 mm vékony, GRS újrahasznosított anyagokból készült, és a kiváló minőségű izlandi lazacbőrrel rendelkezik, amelyet Izlandon állítanak elő 0 szén-dioxid-kibocsátás mellett. Működik az Apple MagSafe mágneses vezeték nélküli töltőrendszerrel.

Védd az iPhone-t stílusosan ezzel az ikonikus izlandi lazac bőr tokkal. A Njord by ELEMENTS stílusos és funkcionális kiegészítőket készít az Apple eszközökhöz, olyan prémium fenntartható anyagokból, mint a velúr. Tapasztald meg a kivitelezést és a részletekre való nagy odafigyelést a négy egyedi színkombináció bármelyikének kiválasztásával!
100%-ban újrahasznosított anyagból készült.

Ennek a toknak minden műanyag alkatrésze, beleértve a kameragyűrűt és a logót is, 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül, megfelel a (GRS) globális újrahasznosított szabványnak.

Prémium izlandi lazacbőr
Sima és finom tapintású, jellegzetes megjelenésű lazacbőrünk fenntartható, társadalmilag felelős és környezetbarát.

  • Társadalmilag felelős
  • Fenntartható termelés
  • Izlandon készült
  • Működik a MagSafe-el

Gyönyörűen működik az Apple MagSafe mágneses vezeték nélküli töltőrendszerrel és bármely más vezeték nélküli töltővel!
2 méteres leesés elleni védelem és mindeközben 2 mm vékony! Katonai szabvány 810H, 2 méteren tesztelt leesés elleni védelem, hogy az iPhone-od biztonságban legyen a véletlen leesések során.

A kézművesség találkozik a precíz tervezéssel
Szenvedéllyel kézzel készített, minden lazacbőr betétünket pontosan vágják, hogy tökéletesen illeszkedjenek. Tokjainkat részletesen úgy tervezték meg, hogy a kameranyílások soha ne akadályozzák a telefon teljesítményét, miközben a megemelt kameragyűrű védelmet nyújt az objektíveknek. A tok közvetlen hozzáférést tesz lehetővé az iPhone töltőportjához, és precízen megtervezett gombokat kínál – olyan gombokat, amelyek kattannak!

Vigyázz az iPhone-odra, törődj a bolygóval.
Lazacbőr tokjainkat úgy terveztük, hogy tökéletesen illeszkedjenek és elegánsan védjék iPhone-ját, ugyanakkor a bolygónk védelmét is szem előtt tartva. Fenntarthatóbb, mint valaha – beleértve az emblémát és a kameragyűrűt is – 100%-ban újrahasznosított (GRS) műanyagból készül, míg a prémium minőségű izlandi lazac bőr alapanyag 100%-ban újrahasznosított, és Izlandon 0 szénlábnyommal készül.

Anyag

Bőr

Gyártó

Njord

iPhone modell

iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14

Szín

Bordó, Fekete, Sötét Kék, Sötét Zöld

Tok típus

Bőr, MagSafe, Prémium, Ütésálló