Forever

Intelligens wifis hálózati aljzat

7 590 Ft

Okos otthon a egyszerűen 

Elfogyott

Szeretnéd, ha az otthonod minden elektromos eszköze a te kényelmed és igényed szerint működne? Szeretnéd, ha a telefonodról vezérelhetnéd a fűtést, a világítást vagy a kávéfőzőt? Szeretnéd, ha az okos eszközeid egymással kommunikálnának és automatikusan alkalmazkodnának a napi rutinodhoz? Szeretnéd, ha mindezt energiatakarékosan és biztonságosan tehetnéd meg?

Akkor neked való a Forever intelligens aljzat, ami egy kis készülék, de nagy lehetőségekkel. Ezzel az eszközzel bármelyik hagyományos elektromos aljzatot okossá varázsolhatod, és a WiFi hálózaton keresztül irányíthatod az arra csatlakoztatott készülékeket. Csak dugd be az aljzatba, töltsd le az ingyenes Tuya vagy Smart Life alkalmazást a telefonodra, és máris kezdődhet a varázslat.

A Forever intelligens aljzat segítségével:

  • Be- és kikapcsolhatod, időzítheted vagy szabályozhatod az elektromos eszközeidet távolról vagy hangutasítással (Alexa vagy Google Assistant kompatibilis).
  • Ellenőrizheted és kezelheted az áramfogyasztást, és optimalizálhatod az energiahasználatot.
  • Szinkronizálhatod az okos eszközeidet egymással, és létrehozhatod a saját okosotthoni forgatókönyveidet.
  • Védelembe helyezheted a gyerekeidet a gyermekvédelmi móddal, ami megakadályozza a dugó véletlen bekapcsolását.
  • Növelheted az otthonod biztonságát és kényelmét.

A Forever intelligens aljzat vékony és kerek formája miatt nem foglal el sok helyet, és többet is egymás mellé tudsz csatlakoztatni. A LED fény pedig mutatja az aljzat állapotát. A termék CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

Ne habozz, rendeld meg most ezt a fantasztikus eszközt, amivel okosabbá teheted az otthonodat. A Forever intelligens aljzat nem csak egy dugó, hanem egy életstílus.

Műszaki adatai:
-Bemenet: 100-240V~50/60Hz
-Maximális áramerősség: 10000 mA
-Teljesítmény: 2400 W
-Wi-Fi: 802.11b/b/n 2,4 GHz
-Üzemi hőmérséklet: -20 – 50°C
-Mérete: 72 x 45 x 45mm

Gyártó

Forever

Szín

Fehér