-53%

iGlass – Privacy Pro betekintésgátló üvegfólia

7 990 Ft

Az iGlass Privacy Pro segít megőrizni a magánszférád. Egyedi technológiájának köszönhetően csak, akkor látod a telefon kijelzőjét, ha szemből nézed, így aki melletted van az a kijelzőt teljesen sötétnek fogja látni.

Kimagaslóan karc és ütésálló, ami elengedhetetlenül fontos tulajdonsága egy iPhone üvegfóliának, és újraértelmezi, mi mindenre képes ma egy kijelzővédő. Bemutatjuk az első üvegfóliát, amely a teljesítményével kiérdemelte a Pro nevet. Vastagsága csupán 0,3mm és tökéletesen követi a telefon előlapjának íveit ezért felhelyezés után teljesen láthatatlan az iPhone-on.

 

iGLASS GARANCIÁK

Minden iGlass felhasználó élvezheti egyedülálló garanciális feltételeinket. Az iGlass garanciák minden problémát lefednek, ami felemerülhet, így ha bármi történik az iGlass fóliáddal garanciálisan cseréljük neked.

Ez a garancia az iGlass pro és az iGlass Privacy Pro vásárlása esetén lép életbe és a rendeléstől számított 1 évig hatályos. Abban az esetben, ha a fent említett két terméket vásárolod meg és betörne alatta a kijelződ, vedd fel velünk a kapcsolatot. Írj nekünk egy e-mailt az hello@iphonemagyarorszag.hu e-mail címre. Az e-mail tartalmazza a rendelési számod, egy videót ahogy leveszed a fóliát az iPhone-odról és pár sorban írd le, hogy mi történt.

iPhone modell

iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone SE (2022)

Gyártó

iGlass

Anyag

Üveg

Kijelzővédő

Üveg

Szín

Fekete / átlátszó

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , Címkék: , , , ,